آشپزی

طرز تهیه مطبگ مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خورش مرغ

متباغ مرغ یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ عربی است که طعم فوق العاده ای دارد و به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه شیرینی مرغ، به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
طبل 3 عدد
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و دارچین کافی
برگ بو و چاشنی مرغ کافی
عصاره مرغ عدد
مواد لازم برای تشک پرکن
پیاز متوسط 1 قطعه
کشمش به مقدار مورد نظر
لپه ها به مقدار مورد نظر
گردو به مقدار مورد نظر
زعفران آب پز غلیظ کافی
فلفل سیاه و زردچوبه نوک یک قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 3 عدد
مواد مورد نیاز کارگاه
پیاز خرد شده نیم کیلو
برنج 3 فنجان
آب مرغ کافی
چوب دارچین 2 تا 3 قطعه کوچک
فشار دادن 4 عدد
گل سرخ نصف فنجان

طرز تهیه خورش مرغ

مرحله اول

ابتدا مرغ را بشویید و در قابلمه ای بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و پیاز را پوست بگیرید و بشویید و چند تکه برش دهید و در قابلمه بریزید و سپس هویج را پوست بگیرید و بشویید و برش بزنید و داخل آن بریزید. قابلمه را بریزید.

مرحله دوم

در مرحله بعد مقداری برگ بو را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا مرغ پخته شود و بوی آن از بین برود سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، برگ بو و ادویه مرغ را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. اب.

سطح سوم

سپس آب مرغ را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت با حرارت متوسط ​​بپزد، مراقب باشید مرغ را زیاد نپزید زیرا با گرم کردن آن از هم جدا می شود.

مرحله چهارم

سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کمی روغن اضافه کنید و اجازه دهید روغن آب شود سپس هم بزنید تا روغن و کره با هم مخلوط شده و داغ شود.

مرحله پنجم

وقتی روغن داغ شد پیاز را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود و برای درست کردن چیلی باید حوصله کار کنید و پیاز را با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. پیاز. .

مرحله ششم

سپس زردچوبه را کمی تفت دهید و سپس مقداری دارچین اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش شود، عطر دارچین این غذا را فوق العاده می کند، پس از اینکه مرغ ها خوب پخته شدند، آب مرغ را صاف کرده و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید آب مرغ بجوشد، وقتی آب مرغ شروع به جوشیدن کرد، برنج را که چند ساعت قبل از پختن غذا در آب خیس کرده بودید به آب مرغ اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید آب مرغ بجوشد.

مرحله هشتم

سپس مقداری نمک روی برنج بریزید و هم بزنید سپس مقداری هل، چوب دارچین، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید برنج دم بکشد و روی حرارت ملایم بپزد، در این حین قیمه را آماده کرده و آماده کنید.

مرحله نهم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه ای مقداری روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود و کره و روغن داغ شود سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا پیاز سبک شود و کمی زردچوبه اضافه کنید.

مرحله دهم

سپس مقداری لپه را که از قبل خیس کرده اید اضافه کرده و تفت دهید، سپس کشمش را اضافه کرده و تفت دهید، زعفران و دارچین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زعفران باز شود و عطر و طعم زعفران و دارچین را در مخلوط بمالید.

مرحله یازدهم

سپس مقداری فلفل سیاه بریزید و کمی تفت دهید، بنا به ذائقه و سلیقه خود مقداری گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، گردو غذا را بسیار لذیذتر و چرب تر می کند، سپس تابه. .

مرحله دوازدهم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود، سپس مرغ هایی را که پختید در آن سرخ کنید و کنار بگذارید، سپس می توانید یک عدد سیب زمینی را خلال کرده و روی حرارت متوسط ​​با روغن خوب سرخ کنید.

مرحله سیزدهم

سپس برنج دم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و مایه را روی آن بریزید، سپس مرغ های سرخ شده را روی برنج بچینید و سیب زمینی های سرخ شده را دور ظرف بریزید و روی برنج را با گردوی آسیاب شده تزئین و تزئین کنید. در نهایت کیسه مرغ را با سالاد، ترشی، زیتون و انواع دارچین به عنوان یک غذای شیک و رسمی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا