آشپزی

طرز تهیه مقلوبه مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته مرغ

مقلوبه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و معروف عربی است که طعم فوق العاده ای دارد و به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد و بسیار شیک و مناسب برای سرو می باشد. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد نحوه درست کردن ماکولوبه مرغ، به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
مرغ (مخلوط ران و سینه) 4 عدد
برنج 3.5 فنجان
پیاز 1 قطعه
سیب زمینیها 1 قطعه
بادمجان 2 عدد
نمک و زردچوبه کافی
فلفل قرمز و فلفل سیاه کافی
پودر زنجبیل، پودر سیر کافی
پودر زیره و پودر کاری کافی
زعفران کافی
پیاز سرخ شده کافی

طرز تهیه کوفته مرغ

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید و سپس خلال کنید سپس مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود و سپس زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله دوم

زردچوبه را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سپس نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زنجبیل، پودر سیر، پودر زیره را اضافه کنید و به سلیقه و سلیقه خود مقداری پودر کاری اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. ادویه ها.

سطح سوم

سپس مرغ هایی که از قبل به اندازه های دلخواه بریده شده اند را در ماهیتابه بریزید و سرخ کنید تا تمام قسمت های آن ها سرخ شود سپس مرغ ها را با زعفران از قبل پخته شده بریزید تا زیبا شوند و بوی زعفران کشیده شود.

مرحله چهارم

سپس مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید خوب بپزد سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و گرد برش دهید و بشویید و بگذارید خشک شوند. بودن

مرحله پنجم

سپس در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند سپس بادمجان ها را شسته و حلقه ای برش دهید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید.

مرحله ششم

بعد از نیم ساعت که مرغ ها خوب پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مرغ ها را از داخل آن خارج کرده و در ظرفی بریزید، سپس آب مرغ را از صافی رد کنید تا یکدست شود و سپس برنجی را که پخته شده بود، اضافه کنید. چند ساعت خیسانده در قابلمه قرار دهید.

مرحله هفتم

سپس آب مرغ را روی برنج ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا آب مرغ به هم برسند و کاملا جذب مرغ ها شود، سپس بدنه و ته قابلمه دیگری را با کمی روغن چرب کرده و کف آن را کاغذ کره ای قرار می دهیم و کاغذ در بالا.گرس

مرحله هشتم

سپس تکه های مرغ را کف قابلمه بچینید و برش های سیب زمینی را روی آن ها بچینید و حلقه های بادمجان را روی آن ها بچینید، سپس پیازهای داغ شده را که خلالی کرده و داغ سرخ کرده اید، روی آن ها بریزید. روغن و توزیع کنید.

مرحله نهم

سپس برنج را روی همه مواد بریزید و پهن کنید و سطح آن را صاف کنید و سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید برنج حدود 50 دقیقه بپزد و آماده است سپس قابلمه را از روی Remove بردارید. از گرما

مرحله دهم

سپس قابلمه را در ظرف مناسبی بریزید تا برنج به شکل و ترتیب در بیاید، سپس کاغذ روغنی را بردارید و با مقداری رازیانه، نعنا و برگ گشنیز تزیین کنید، سپس خلال کرده و با سالاد و ترشی، زیتون و همه چیز سرو کنید. انواع دارچین سرو کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا