طرز تهیه موهیتو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه موهیتو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه موهیتو
موهیتو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و دلچسب است که بسیار راحت و سریع با کمترین مواد موجود تهیه می شود و برای سرو در روزهای گرم بسیار مناسب و شیک می باشد.این نوشیدنی خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه موهیتو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
جوش شیرین | 1 فنجان |
لیموی تازه | 4 عدد |
یخ | 1 لیوان و نیم |
برگ نعناع تازه | 1 فنجان |
دارچین (شکر یا عسل) | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه موهیتو
مرحله 1: لیموها را آماده کنید
ابتدا لیموها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و سعی کنید دانه ها را جدا کنید زیرا اگر دانه ها داخل لیمو بماند باعث تلخ شدن نوشیدنی می شود.بهتر است برای موهیتو از لیموهای آبدار و رسیده استفاده کنید.
مرحله 2: نعنا را خرد کنید
سپس مقداری نعناع را بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس نعنا را به قطعات کوچک برش دهید و کنار بگذارید، مقدار نعنا بستگی به ذائقه شما دارد، می توانید از نعنا کم و بیش استفاده کنید.
مرحله 3: لیمو و نعنا را مخلوط کنید
سپس لیموی تازه را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و سپس نعناع تازه و خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود تا عطر نعنا و لیمو پخش شود و طعم فوق العاده ای پیدا کند.
مرحله 4: آب گازدار یا آب ساده اضافه کنید
سپس مقداری آب گازدار به مخلوط مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مخلوط کمی رقیق شود و به جای آب گازدار می توانید از آب ساده استفاده کنید که تفاوت چندانی ندارد و حتی آب ساده مفیدتر است.
مرحله 5: یخ را خرد کرده و مواد را مخلوط کنید
سپس مقداری یخ را خرد کرده و در مخلوط کن بریزید یا از تکه های یخ شکل کوچک استفاده کنید و روی مواد بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا کاملا مخلوط شوند و بستنی ها به صورت پودر در بیایند و با مواد مخلوط شوند و موهیتو کاملا سرد شده بودن
مرحله ششم: موهیتو را شیرین کنید
سپس مقداری گشنیز را در مخلوط کن یا همزن بریزید و با تمام مواد مخلوط کنید تا نوشیدنی کمی شیرین شود و در صورت در دسترس نبودن گشنیز می توانید بنا به ذائقه خود از کمی عسل یا شکر برای شیرین شدن موهیتو استفاده کنید.
مرحله 7: مقدار شیرینی را به سلیقه تنظیم کنید
مقدار عسل یا شکر بستگی به ذائقه و ترجیح شما دارد، مقداری که می خواهید نوشیدنی شیرین باشد، سپس مقداری موهیتو بچشید و شیرینی آن را بچشید و اگر کاملا از طعم آن راضی بودید، نوشیدنی را در ظرف دیگری بریزید.
مرحله هشتم: موهیتو نهایی را تزیین و سرو کنید
سپس موهیتو را در لیوان های مناسب سرو بریزید و با چند برگ نعناع تازه تزیین کنید، یک عدد لیموترش را هم شسته و قاچ کنید، سپس یک برش حلقه ای شکل از لیمو را روی لیوان موهیتو قرار دهید و تزیین کنید. در آخر موهیتو را به عنوان یک نوشیدنی سالم و با طراوت در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
2