آشپزی

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو حلوایی

میرزا قاسمی با کدو یکی از غذاهای لذیذ و سنتی کشورمان است که بسیار سالم و کم کالری است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز پخت میرزا قاسمی با کدو حلوایی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 5 خودکار
کدو سبز 3 خودکار
گوجه فرنگی 6 عدد وسط
یک تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیر 10 قرص
نعناع خشک کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه کدو تنبل خوشمزه میرزا قاسمی ابتدا کدو و بادمجان را بشویید سپس پوست آن را کاملا جدا کنید. سپس کدو و بادمجان را به اندازه متوسط ​​خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

سطح سوم

در این مرحله بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سرخ شود سپس سیر ریز شده را به تابه اضافه کنید. بعد از 1 دقیقه تفت دادن، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود سپس برای عطر بهتر جوجن خشک را اضافه می کنیم. سپس گوجه ها را پس از شستن به صورت مربع برش داده و به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوجه فرنگی ها سرخ شوند سپس مواد را در تابه با گوشت کوب می زنیم تا کاملا له شوند. سپس تخم مرغ ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله تخم مرغ را می گذاریم بجوشد و در آن را می بندیم. در آخر قابلمه را از روی حرارت بردارید و میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر بریزید سپس با پیاز و نان سنگک تازه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا