طرز تهیه نان استروسل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان استروزل
نان استروسل یکی از نان های لوکس و فوق العاده لذیذ آلمانی است که بافتی نرم و سبک دارد، این نان خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای سرو در افطار ماه مبارک رمضان بسیار مناسب، شیک و مقوی است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان استروزل برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای خمیر نان | |
ارد | 300 گرم معادل 2 فنجان و 1.3 فنجان است |
قند | 40 گرم معادل 4 قاشق غذاخوری است |
مخمر نان | 5 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است |
کره | 30 گرم |
یک تخم مرغ | 30 گرم معادل نصف یک است |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
بهبود دهنده | 1/2 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
شیر ولرم | 85 گرم معادل 1.4 فنجان و 1.8 فنجان است |
آب سرد | 85 گرم معادل 1.4 فنجان و 1.8 فنجان است |
مواد لازم برای خامه میانی | |
کره | 70 گرم |
شکر پودر شده | 30 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است |
یک تخم مرغ | 25 گرم معادل نصف تخم مرغ است |
شیرخشک | 70 گرم معادل 1/2 فنجان سر خالی است |
نشاسته ذرت | 5 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است |
طرز تهیه نان استروزل
مرحله اول
ابتدا شیر ولرم را در ظرف کوچکی بریزید و مایه مایه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس شکر را روی مواد بریزید و مخلوط کنید و با هم هم بزنید سپس در ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر جمع شود.
مرحله دوم
سپس آردی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکنواخت شده است در ظرفی بریزید و سپس نمک، بهبود دهنده و وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند و سپس شکر را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سطح سوم
سپس تخم مرغ را روی مواد بریزید و مخلوط کنید سپس خمیر آماده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و شروع به ورز دادن خمیر با ماشین یا دست کنید سپس به آرامی و کنترل شده آب باقیمانده را به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
مرحله چهارم
وقتی خمیر یکدست شد روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید سپس نایلون را از روی خمیر بردارید و کره ای را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.
مرحله پنجم
وقتی بافت خمیر نرم، صاف و یکدست شد به طوری که دیگر به دست نچسبد، آن را در ظرفی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط بگذارید، بافت آن کاملا ثابت می شود و عطر و طعم و طعم همه مواد کاملا مخلوط خواهد شد.
مرحله ششم
سپس برای تهیه مواد میانی کره ای را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی ریخته و پودر قند را به آن اضافه کرده و با قاشق یا همزن کاملا مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله هفتم
سپس نشاسته ذرت و پودر شیر را روی مواد الک کرده و با لیسک خوب هم می زنیم تا مواد خامه ای و یکنواخت و یکدست شوند سپس روی کاسه را می پوشانیم و در دمای محیط قرار می دهیم و می گذاریم استراحت کند. .
مرحله هشتم
حالا پس از خارج شدن از خمیر، پفک را با فشار انگشت گرفته و روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه پهن کنید، سپس خمیر را به همان شکل باز در ظرفی قرار دهید و روی آن را با کاور بپوشانید. پلاستیک
مرحله نهم
سپس خمیر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند و یکدست شود و پس از این مدت مقداری آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و روی آن را آرد بپاشید و از وردنه به قطر استفاده کنید. 1 میلی متر باز.
مرحله دهم
سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید و دو سوم خمیر را با مواد میانی بپوشانید و با پالت صاف کنید و ابتدا یک سوم خمیر را که بدون مواد میانی است روی خمیر تا بزنید و سپس یک سوم دیگر را روی آن تا کنید و داخل بشقاب بگذارید.
مرحله یازدهم
سپس دوباره روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سپس از یخچال خارج کرده و روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به طول 30 سانتی متر پهن کنید. و عرض 25 سانتی متر باز می شود
مرحله دوازدهم
سپس دور خمیر را با چاقو برش دهید و ردیف کنید و خمیر را به صورت ورقه های افقی به عرض 6 سانتی متر برش دهید تا نوارهایی به عرض 6 سانتی متر و طول 25 سانتی متر داشته باشید سپس هر نوار خمیر را با برش طولی به 3 قسمت تقسیم کنید. را 3 نوار طولانی است
مرحله سیزدهم
سپس نوارها را ببافید و ابتدا و انتها را کمی فشار دهید تا سفت شود، سپس خمیر را از پایین به بالا رول کرده و به شکل گل در آورید، سپس در قالب، کاغذ روغنی یا مافین قرار دهید و خمیر را داخل کاغذ قرار دهید.
مرحله چهاردهم
سپس روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید خمیر استراحت کند و سپس روی خمیر را با قلم مو با شیر آغشته کنید و قالب های کیک را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحله پانزدهم
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر حدود 20 دقیقه بپزد سپس قالب ها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس روی آنها را با شربت بپوشانید.
مرحله شانزدهم
سپس میتوانید روی کیکها پودر پسته بپاشید و روی آنها را تزیین کنید، سپس مقداری نان استروزل را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان صبحانه مناسب یا برای سرو افطار ماه مبارک رمضان با چای سرو کنید.