آشپزی

طرز تهیه نان استروسل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان استروزل

نان استروسل یکی از نان های لوکس و فوق العاده لذیذ آلمانی است که بافتی نرم و سبک دارد، این نان خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای سرو در افطار ماه مبارک رمضان بسیار مناسب، شیک و مقوی است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان استروزل برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای خمیر نان
ارد 300 گرم معادل 2 فنجان و 1.3 فنجان است
قند 40 گرم معادل 4 قاشق غذاخوری است
مخمر نان 5 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است
کره 30 گرم
یک تخم مرغ 30 گرم معادل نصف یک است
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بهبود دهنده 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 85 گرم معادل 1.4 فنجان و 1.8 فنجان است
آب سرد 85 گرم معادل 1.4 فنجان و 1.8 فنجان است
مواد لازم برای خامه میانی
کره 70 گرم
شکر پودر شده 30 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
یک تخم مرغ 25 گرم معادل نصف تخم مرغ است
شیرخشک 70 گرم معادل 1/2 فنجان سر خالی است
نشاسته ذرت 5 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است

طرز تهیه نان استروزل

مرحله اول

ابتدا شیر ولرم را در ظرف کوچکی بریزید و مایه مایه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس شکر را روی مواد بریزید و مخلوط کنید و با هم هم بزنید سپس در ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر جمع شود.

مرحله دوم

سپس آردی را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکنواخت شده است در ظرفی بریزید و سپس نمک، بهبود دهنده و وانیل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند و سپس شکر را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

سطح سوم

سپس تخم مرغ را روی مواد بریزید و مخلوط کنید سپس خمیر آماده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید و شروع به ورز دادن خمیر با ماشین یا دست کنید سپس به آرامی و کنترل شده آب باقیمانده را به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

مرحله چهارم

وقتی خمیر یکدست شد روی آن را با نایلون بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید سپس نایلون را از روی خمیر بردارید و کره ای را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به خمیر اضافه کنید و ورز دهید.

مرحله پنجم

وقتی بافت خمیر نرم، صاف و یکدست شد به طوری که دیگر به دست نچسبد، آن را در ظرفی قرار دهید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط بگذارید، بافت آن کاملا ثابت می شود و عطر و طعم و طعم همه مواد کاملا مخلوط خواهد شد.

مرحله ششم

سپس برای تهیه مواد میانی کره ای را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی ریخته و پودر قند را به آن اضافه کرده و با قاشق یا همزن کاملا مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

سپس نشاسته ذرت و پودر شیر را روی مواد الک کرده و با لیسک خوب هم می زنیم تا مواد خامه ای و یکنواخت و یکدست شوند سپس روی کاسه را می پوشانیم و در دمای محیط قرار می دهیم و می گذاریم استراحت کند. .

مرحله هشتم

حالا پس از خارج شدن از خمیر، پفک را با فشار انگشت گرفته و روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه پهن کنید، سپس خمیر را به همان شکل باز در ظرفی قرار دهید و روی آن را با کاور بپوشانید. پلاستیک

مرحله نهم

سپس خمیر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند و یکدست شود و پس از این مدت مقداری آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و روی آن را آرد بپاشید و از وردنه به قطر استفاده کنید. 1 میلی متر باز.

مرحله دهم

سپس مواد میانی را روی خمیر بریزید و دو سوم خمیر را با مواد میانی بپوشانید و با پالت صاف کنید و ابتدا یک سوم خمیر را که بدون مواد میانی است روی خمیر تا بزنید و سپس یک سوم دیگر را روی آن تا کنید و داخل بشقاب بگذارید.

مرحله یازدهم

سپس دوباره روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سپس از یخچال خارج کرده و روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و به طول 30 سانتی متر پهن کنید. و عرض 25 سانتی متر باز می شود

مرحله دوازدهم

سپس دور خمیر را با چاقو برش دهید و ردیف کنید و خمیر را به صورت ورقه های افقی به عرض 6 سانتی متر برش دهید تا نوارهایی به عرض 6 سانتی متر و طول 25 سانتی متر داشته باشید سپس هر نوار خمیر را با برش طولی به 3 قسمت تقسیم کنید. را 3 نوار طولانی است

مرحله سیزدهم

سپس نوارها را ببافید و ابتدا و انتها را کمی فشار دهید تا سفت شود، سپس خمیر را از پایین به بالا رول کرده و به شکل گل در آورید، سپس در قالب، کاغذ روغنی یا مافین قرار دهید و خمیر را داخل کاغذ قرار دهید.

مرحله چهاردهم

سپس روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید خمیر استراحت کند و سپس روی خمیر را با قلم مو با شیر آغشته کنید و قالب های کیک را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله پانزدهم

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید خمیر حدود 20 دقیقه بپزد سپس قالب ها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید نان ها خنک شوند سپس روی آنها را با شربت بپوشانید.

مرحله شانزدهم

سپس می‌توانید روی کیک‌ها پودر پسته بپاشید و روی آن‌ها را تزیین کنید، سپس مقداری نان استروزل را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان صبحانه مناسب یا برای سرو افطار ماه مبارک رمضان با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا