طرز تهیه نان بابکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان بابکا
نان بابکا یکی از انواع نان های خوشمزه و پیچیده است که با مواد مختلف مغزی تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان بابکا برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پیتا بابکا |
|
آرد شیک | 2 لیوان |
خمیر مخمر | 1.5 قاشق چایخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
کره | 50 گرم |
شیر ولرم | ½ فنجان |
مواد میانی |
|
خامه شکلاتی یا نوتلا | کافی |
فندق | کافی |
طرز تهیه نان بابکا
مرحله اول
من آماده می کنم نان بابکا خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج می کنیم و در قسمت آشپزخانه می گذاریم سپس اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و نرم شود.
مرحله دوم
حالا مایه را به همراه شکر و شیر گرم در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند.
سطح سوم
در همین حین تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا بافت تخم مرغ از انعقاد خارج شود. بعد از 10 دقیقه مخلوط مایه را به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مواد را در کاسه مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس آرد و نمک را 3 بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد.
مرحله پنجم
در این مرحله کره نرم شده را به کاسه خمیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه خوب ورز دهید تا کره در خمیر ذوب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کاسه را در جای گرمی قرار دهید.
مرحله ششم
حالا خمیر را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو یا سه برابر شود. بعد از این مدت خمیر را روی سطح کار انتقال دهید و دوباره ورز دهید تا پف اضافی آن گرفته شود
مرحله هفتم
سپس با استفاده از وردنه خمیر را به شکل مستطیل روی سطح کار پهن می کنیم. سپس فندق ها را از وسط خرد می کنیم سپس نوتلا را روی خمیر می ریزیم و با قاشق روی تمام سطح خمیر پخش می کنیم تا روی آن را بپوشاند.
مرحله هشتم
حالا فندق پهن شده را روی خمیر پهن کنید و خمیر را گرد کنید. سپس رول را با چاقو از طول برش می دهیم تا 2 قسمت شود سپس دو قسمت را بافته و در قالب نان می چینیم.
مرحله نهم
حالا ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 25 تا 30 دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در این مدت فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.
مرحله دهم
بعد از استراحت دوم خمیر، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و نان را به مدت 30-35 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و نان را از قالب خارج کنید.
مرحله یازدهم
حالا روی نان را با عسل آب شده پهن می کنیم سپس اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود. در آخر تکه های پسته و فندق را روی نان بمالید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.