آشپزی

طرز تهیه نان بازلاما با طعمی بی نظیر در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان بسلامه

نان بسلاما یکی از انواع نان های لذیذ، ساده و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این نان به روش های مختلف بسیار آسان تهیه می شود و می توانید آن را برای صبحانه یا شام همراه با چای داغ، کره و مربا، نان بسلاما در آنجا استفاده کنید. طرفداران زیادی دارد برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان بالزامیک برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد (بربری، تافتون، نول گووی، فانتزی) 400 گرم
اب 130-150 گرم
شیر نر 90 گرم
کره 25 گرم
نمک 8 گرم
مخمر فوری 6 گرم
قند 6 گرم

طرز تهیه نان بسلامه

مرحله 1: آرد، نمک، شکر و مخمر فوری را با هم مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد را در ظرفی بریزید سپس مقداری نمک اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس شکر را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس مایه مایه را. مخلوط را روی آرد بریزید.

مرحله دوم: آب، شیر و روغن را به مخلوط آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید

همه مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس آب و شیر و روغن را یکباره به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر یکدست شود و فرم بگیرد سپس خمیر به دست می آید. آن را ورز دهید تا بافت آن صاف و یکدست شود.

مرحله 3: خمیر را ورز دهید و استراحت دهید

خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا بافت خمیر کاملا یکدست شود سپس داخل کاسه را با کره مایع آغشته کنید و خمیر را در ظرف بگذارید و سطح خمیر را کمی با روغن آغشته کنید سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید. روی کاسه را بپوشانید تا خمیر استراحت کند.

مرحله 4: خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید

خمیر را حدود یک ساعت در دمای اتاق استراحت می دهیم و ور می آید و به 7 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله 5: خمیر را ورز دهید و آنها را رها کنید

سپس هر قسمت از خمیر را با دست مخلوط کرده و ورز دهید تا کاملا گرد شوند همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید و روی سطح قرار دهید 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

مرحله ششم: چانه های خمیر را با وردنه روی سطح پهن کنید

سپس چانه اول را از زیر نایلون بیرون آورده، روی سطح صاف قرار دهید، با وردنه به صورت دایره از ضخامت نیم سانتی متر تا 7 میلی متر پهن کنید، تمام چانه ها را به همین ترتیب. با ضخامت مناسب روی سطح صاف، آنها را باز کرده و شکل دهید.

مرحله 7: خمیر را روی یک پارچه نخی قرار دهید و آن را بگذارید

سپس خمیر باز شده را روی حوله نخی قرار دهید، اجازه دهید 10 دقیقه دیگر استراحت کند و خمیر جا بیفتد و حجمش زیاد شود و خوب بلند شود، در این فاصله تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا تابه کاملا داغ شود.

مرحله هشتم: دو طرف خمیر را به اندازه کافی در تابه بپزید

سپس هر کدام از خمیرهای تمام شده را در تابه بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و بگذارید یک طرف آن بپزد و طلایی شود سپس به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر خمیر پخته شده و مغز کاملا بپزد. مراقب باشید این نان خیلی سریع حباب می کند و می پزد.

مرحله نهم: نان بازلما را پهن کرده و برش دهید

بعد از اینکه نان کاملاً پخت، آن را از تابه خارج کرده، در ظرف دیگری قرار دهید، کمی روغن یا کره ذوب شده بمالید تا نرم و لذیذتر شود، سپس باسلما را به قطعات کوچکتر برش دهید. در آخر نان بسلاما را با کره، مربا و عسل در صبحانه یا شام همراه با انواع دارچین و چاشنی ها سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا