آشپزی

طرز تهیه نان باگت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان باگت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان باگت

نان باگت یکی از انواع نان های ساندویچی است که در بین مردم ایران بسیار محبوب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان باگت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان باگت
ارد 3 فنجان
قند 1 قاشق غذاخوری
خمیر مخمر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 فنجان
آب ولرم 20 گرم
کره 10 گرم

طرز تهیه نان باگت

مرحله اول

من آماده می کنم نان باگت خانگی در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید کاملا نرم شود. سپس آرد را الک کرده و 3 بار در ظرف مناسبی الک کنید.

مرحله دوم

حالا شکر، مخمر و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس کم کم آب ولرم را به کاسه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سطح سوم

سپس کره ای را که به دمای محیط رسیده است به کاسه اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا کره کاملا جذب خمیر شود. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه خوب ورز دهید یا صد ضربه محکم روی سطح کار بزنید.

مرحله چهارم

بعد از این مدت خمیر را در ظرفی چرب کرده و روی کاسه را با سلفون و حوله بپوشانید. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت در جای نسبتا گرم استراحت دهید.

مرحله پنجم

بعد از این مدت وقتی حجم خمیر دو برابر شد دوباره ورز میدیم تا پف اضافی گرفته بشه. سپس خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل بیضی کوچک روی سطح کار بغلتانید.

مرحله ششم

سپس خمیر را از سمت بلند رول می کنیم و با نوک انگشت روی خط اتصال خمیر را می پوشانیم سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم تا خمیر رول شود. حالا ابتدا و انتهای خمیر را جمع می کنیم و خط اتصال را می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیرهای فرم گرفته را با فاصله از هم در سینی فر می چینیم. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر روغنی بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت بماند.

مرحله هشتم

20 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم، سپس یک کاسه آب جوش داخل فر می گذاریم و می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد از این مدت سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا اجازه دهید نان ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم و می گذاریم روی نان ها طلایی و زیبا شود سپس نان ها را از فر خارج می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا