آشپزی

طرز تهیه نان جو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان جو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان جو

نان جو یکی از انواع نان های خوشمزه و سالم است که برای افرادی که رژیم غذایی خاص تری دارند بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان جو در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان جو
اب 120 گرم
شیر نر 100 گرم
قند 5 گرم
نمک 6 گرم
آرد گندم 230 گرم
آرد جو 100 گرم
خمیر مخمر 4 گرم
کره 25 گرم
مواد لازم برای تاپینگ
شیر نر کافی
اب کافی
کنجد کافی
رازیانه خشک کافی
زیره کافی
جو پرک کافی

طرز تهیه نان جو

مرحله اول

برای تهیه نان جو لذیذ در ابتدای کار آرد گندم را همراه با آرد جو در ظرف مناسبی 3 بار الک می کنیم سپس نمک را به همراه مایه و شکر به ظرف اضافه می کنیم و ترجیحا با قاشق چوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا شیر را به کاسه اضافه کنید و دوباره با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند سپس آب را به صورت کنترل شده به ظرف اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی در ظرف به دست آید.

سطح سوم

سپس کره نرم شده را به کاسه اضافه کنید و خمیر را به مدت 20 دقیقه خوب ورز دهید تا کره جذب خمیر شود و خمیر به پنجره برسد. وقتی خمیر یکدستی به دست آمد آن را در ظرفی بریزید.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود و به 3 برابر برسد. بعد از این مدت خمیر را روی سطح کار گذاشته و به 4 قسمت تقسیم کنید.

مرحله پنجم

حالا هر قسمت را برمیداریم و دوباره سلفون میکشیم تا 10-15 دقیقه دیگر استراحت کنند. بعد از این مدت هر ریش را روی کاغذ نسوز قرار می دهیم و با دست یا وردنه باز می کنیم.

مرحله ششم

سپس در صورت تمایل با رویه پیتزا خمیر را شکل می دهیم و با قلم مو کمی شیر روی آن می پاشیم و آب می پاشیم. حالا مقداری رازیانه خشک و زیره و جو را روی خمیر بریزید و دوباره روی آن را سلفون بپوشانید.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیر را برای بار سوم به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا غلیظ شود. در این فاصله فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از استراحت سوم خمیر را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید سپس یک کاسه آب جوش کف فر قرار دهید. حالا اجازه دهید نان جو به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزد.

مرحله نهم

پس از گذشت این مدت زمانی که نان ها طلایی شدند، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان ها کاملا خنک شوند. سرگرمی روز می توانید نان را در کیسه فریزر در دمای اتاق نگهداری کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا