آشپزی

طرز تهیه نان رول نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رول نارگیل

رول نارگیلی یکی از انواع نان های تصفیه شده و خوشمزه است که تهیه آن بسیار آسان است.این نان آجیلی که بسیار خوشمزه است طرفداران زیادی دارد.نان نارگیلی قوام سبک و نرمی دارد که برای سرو بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه رول نارگیل برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
ارد 230 گرم
خمیر مخمر 5 گرم
قند 30 گرم
روغن مایع 25 گرم
نمک 1 پنس
بهبود دهنده 2 گرم
شیر ولرم 105-110 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
مواد لازم برای وسط خمیر مقدار مواد
کره نرم 30-35 گرم
قند 2 قاشق غذاخوری سر خالی
پودر نارگیل کافی
عسل رقیق شده برای تزئین کافی
پسته یا پودر نارگیل برای تزیین کافی

طرز تهیه رول نارگیل

مرحله 1: الک کردن مواد خشک و ترکیب اولیه

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را در مخلوط کن ریخته و کمی مایه خمیر را به آرد اضافه کنید سپس شکر را روی مواد بریزید و کمی نمک به مخلوط اضافه کنید سپس همه مواد را بریزید. داخل مخلوط کن

مرحله 2: تقویت کننده و تخم مرغ را اضافه کنید

سپس مقداری بهبود دهنده به مواد خشک اضافه کرده و داخل مخلوط کن بریزید سپس تخم مرغ را به مخلوط مواد اضافه کنید و همه مواد را کاملا مخلوط و یکدست شوند سپس مخلوط را از همزن خارج کرده و در دیگری قرار دهید. کاسه قرار دادم.

مرحله 3: شیر گرم را اضافه کنید

سپس شیر را که از قبل به دمای محیط گرم کرده اید، کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید، با سر دستگاه خمیر مخلوط کنید یا با دست ورز دهید تا خوب یکدست شود و خمیر یکدست شود تا بافت آن یکدست شود. و صاف

مرحله 4: با کره مایع مخلوط کنید

سپس کره مایع را اضافه کنید و با همزن حدود 15 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت خمیر یکدست، یکدست، نرم و لطیف شود به طوری که ترکی روی آن ایجاد نشود، سپس خمیر را در ظرفی قرار دهید که قبلا چرب شده است

مرحله 5: قسمت اولیه باقی مانده از خمیر

روی کاسه را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 15 تا 20 دقیقه در هوای آزاد استراحت کند و در این مدت حجم آن بیشتر می شود و پس از استراحت اولیه خمیر را کمی ورز دهید و به شکل چانه درآورید و روی آن را بپوشانید.

مرحله ششم: سطح کار را آماده کرده و خمیر را ورز دهید

سپس خمیر را به مدت 15 دقیقه استراحت دهید سپس روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس خمیر را با وردنه باز کنید، دقت کنید ضخامت خمیر در تمام قسمت های آن یکسان باشد. بودن

مرحله هفتم: روی خمیر را با کره و شکر بپوشانید

در مرحله بعد روی خمیر را با قلم مو کمی کره ای که در دمای محیط نرم شده است بمالید تا کاملا سطح خمیر را بپوشاند سپس روی سطح خمیر شکر بپاشید تا در تمام قسمت های خمیر پخش شود. می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید

مرحله هشتم: با نارگیل تزئین کنید و به صورت نوار برش دهید

سپس مقداری پودر نارگیل روی خمیر بریزید، آن را پخش کنید تا تمام سطح خمیر با پودر نارگیل پوشانده شود، سپس خمیر را با چاقو یا چاقوی تیز به نوارهایی به پهنای 5 سانتی متر برش دهید، سپس هر نوار را از یک طرف به سمت خمیر بغلتانید. دیگر، شکل دهید

مرحله نهم: قالب و آخرین قسمت باقی مانده از خمیر را آماده کنید

سپس داخل قالب پایه سیب یا قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید سپس رول های خمیر را روی آن قرار دهید و دوباره روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و 30 تا 40 دقیقه استراحت دهید. ..

مرحله 10: خمیر را باز کنید

وقتی حجم خمیر تقریبا دوبرابر شد و ور آمد، روی خمیر را بردارید، سپس روی خمیر را با قلم مو کمی کره نرم شده بمالید و با دستمال پاک کنید، سپس قالب کیک را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله 11: پخت نهایی در فر

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید نان ها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزند تا سطح کیک ها طلایی شود، حرارت ملایم را از 2 تا 3 دقیقه آخر خاموش کنید و فقط گریل کنید. یا درجه حرارت بالا روشن کنید

مرحله 12: خنک و از قالب خارج کنید

وقتی سطح نان آماده شد و طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس به آرامی نان را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری عسل در آن بریزید. یک ظرف کوچک

مرحله 13: تزیین و سرو نهایی رول نارگیل

مقداری آب به آن اضافه کنید، هم بزنید تا عسل رقیق شود، سپس با قلم مو روی نان را با دستمال پاک کنید، سپس به سلیقه خود روی نان را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید، سپس مقداری رول نارگیل به شکل مناسب بریزید. ظرف در نهایت، رول نارگیل را برای صبحانه یا به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی برای پذیرایی چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا