آشپزی

طرز تهیه نان رول پنبه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان پنبه ای

نان پنبه ای یکی از انواع نان های خوشمزه و پیچیده است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد و می توانید از نان پنبه ای به عنوان صبحانه مقوی و یا پیش غذای ساده و خوشمزه استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.

مواد لازم برای نان پنبه ای
آرد نان شیک 480 گرم
شیر سرد 300 گرم
روغن مایع یا کره 40 گرم
مخمر خشک فوری 10 گرم
قند 30 گرم
نمک 1/3 قاشق چایخوری
کره برای نان 20 گرم

طرز تهیه نان پنبه ای

مرحله 1: مخلوط اولیه خمیر را آماده کنید

برای تهیه نان پنبه ای، ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس در ظرفی بریزید، سپس کمی نمک، کمی شکر و مایه خمیر به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست و یکدست شود، سپس شیر. سرد را در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید.

مرحله 2: خمیر را ورز دهید و روغن اضافه کنید

بعد از هر بار اضافه کردن شیر، مخلوط مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سپس خمیر به دست آمده را ورز دهید. پس از 2 تا 3 دقیقه ورز دادن خمیر، سپس کره مایع یا روغن را به مخلوط مواد اضافه کنید. بسازید و حساب کنید.

مرحله 3: خمیر را چرب و نگهداری کنید

خمیر را ورز دهید تا بافتی یکدست و یکدست و نرم به دست آید سپس داخل کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را در ظرف بریزید و روی خمیر را با قلم مو کمی روغن بمالید و روی کاسه را بپوشانید. با روغن سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم: خمیر را در یخچال بگذارید

سپس خمیر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید یک ساعت در یخچال بماند و کاملا سفت شود و پس از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود و به هر شکلی که می خواهید شکل دهید.خمیر را فرم دهید.

مرحله 5: قسمت اول خمیر را فرم دهید

می توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکلی درآورید و نیمی از خمیر را برش بزنید و به دو نیمه تقسیم کنید سپس هر قسمت را تقسیم کرده و روی سطح صاف قرار دهید سپس با وردنه به خمیر فرم دهید. . مستطیل را باز کنید.

مرحله 6: درست کردن نان رول

سپس خمیر را پهن کنید یعنی باید دو عدد رول داشته باشید سپس آنها را یکی پس از دیگری به صورت دایره ای به قطر 20 سانتی متر که از قبل چرب کرده اید بچینید تا تمام دور ظرف را بپوشاند و تبدیل به یک دایره توخالی می شود.

مرحله هفتم: قسمت دوم خمیر را فرم دهید

سپس نصف دیگر خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را تقسیم کرده و در قالب نان تست که از قبل چرب کرده اید و آماده شکل دادن است قرار دهید، سپس در قالب مورد نظر کاغذ کره ای بریزید و روی کاغذ را چرب کنید. و همچنین انجام داد.

مرحله هشتم: دومین قسمت باقی مانده از خمیر و پف کردن

سپس خمیر را روی کاغذ چرب شده در قالب قرار دهید و سپس روی قالب را با نایلون یا سلفون یا پارچه بپوشانید و خمیر را به مدت 45 دقیقه با دمای محیط خوب استراحت دهید تا پف کند و حجم آن حدود دو تا سه برابر شود.

مرحله نهم: آماده سازی پخت با تخم مرغ و کنجد

سپس به سلیقه خود می توانید یک تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا گلوله شود سپس تخم مرغ را با قلم مو روی خمیر پهن کنید و سپس روی آن ها را کنجد بپاشید و روی آن را تزئین کنید.

مرحله 10: پخت نان در فر

می توانید به جای تخم مرغ روی خمیر آب بپاشید و کمی کنجد بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

مرحله یازدهم: خمیر را در فر برقی بپزید

اگر از فر برقی برای پخت کیک استفاده می کنید، دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود، اگر سطح نان طلایی نشد، آن را برگردانید. روی گریل به مدت 2-3 دقیقه.

مرحله 12: نکات مهم در طول پخت و پز

مواظب باشید زمان پخت کیک ها بیشتر از اندازه نباشد چون ممکن است کیک ها خشک شوند و در حین پخت کیک ظرفی با آب داغ در فر قرار دهید تا بخار شود و کیک ها نرم و نرم نشوند. خشک کنید، سپس فرم مورد نظر را از فر خارج کنید

مرحله 13: نان را خنک کرده و تزئینات را اضافه کنید

سپس تابه را در دمای اتاق قرار دهید تا نان ها خنک شوند، سپس به آرامی نان ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند، سپس مقداری عسل یا شکلات آب شده را به دلخواه روی نان ها بریزید.

مرحله چهاردهم: تزیین نهایی و سرو رول پنبه ای

سپس روی آنها را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده و خلال های بادام یا کنجد تزئین کنید، سپس با چاقو رول پنبه ای را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش از آن ببرید. در دادگاه مناسب در نهایت رول پنبه ای را به عنوان یک میان وعده سالم و مغذی یا برای صبحانه با چای، دارچین و مخلفات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا