آشپزی

طرز تهیه نان روگن با طعمی فوق العاده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان چاودار

نان روگن یکی از انواع نان های لذیذ، خوش طعم و پرطرفدار است که می توان آن را به روش های مختلف و خیلی راحت تهیه کرد، این نان بافتی سبک و لطیف دارد و می توانید آن را در وعده صبحانه یا به عنوان صبحانه سالم با چای، کره و سرو مربا برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان روژن به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد موثر یا صفر قوی 290 گرم
تقویت کننده روشن یا تیره یا روشن 10 گرم
اب 160-170 گرم
مخمر فوری 5 گرم
نمک 6 گرم
کره 24 گرم
دانه کتان بو داده، تخمه آفتابگردان و کنجد 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان چاودار

مرحله 1: آرد، چاودار آسان، مخمر فوری و نمک را با هم مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد را در ظرفی بریزید سپس چاودار تیره یا روشن را به آن اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود، سپس کمی مایه مایه فوری به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس کمی نمک روی مواد خشک بریزید و با آنها مخلوط کنید.

مرحله 2: به مواد خشک آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید

سپس در چند مرحله آب را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خوب یکدست شود و خمیر یکدست شود و فرم بگیرد چون مقدار آب جذب شده توسط آردهای مختلف متفاوت است یادتان باشد آب را کم کم اضافه کنید. به طوری که خمیر فرم گرفته خیلی شل نباشد.

مرحله 3: خمیر را ورز دهید و کره را به آن اضافه کنید

پس از جمع شدن و فرم دادن خمیر به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا بافت کاملاً یکدست و یکدست شود سپس کره را در دو مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کره کاملا جذب خمیر شود. بافت نرم و یکنواخت است.

مرحله چهارم: خمیر را ورز دهید تا به بافت مناسبی برسد

برای ورز دادن خمیر می توانید از دستگاه ورز دهنده استفاده کنید اما در صورت در دسترس نبودن این دستگاه خمیر را با دست ورز دهید تا به بافت یک دست نرم برسید، علاوه بر این باید روی خمیر و کیفیت آن تست پنجره انجام دهید. از خمیر

مرحله 5: دانه های مختلف را به خمیر اضافه کنید و آن را ورز دهید

برای تست پنجره باید قسمتی از خمیر را با دو دست بکشید و کاملا پهن کنید، خمیر باید خیلی نازک باز شود اما پاره نشود، بعد از اینکه خمیر به کیفیت مناسب رسید، دانه کتان، تخمه آفتابگردان و کنجد تفت داده شده را اضافه کنید. و دوباره خمیر را ورز دهید.

مرحله 6: سطح را روغن زده و خمیر را ورز دهید

وقتی بافت خمیر یکنواخت شد و همه دانه ها به طور مساوی در خمیر پخش شدند، روی سطح صاف مقداری روغن بریزید و روغن بزنید، سپس خمیر را روی سطح قرار دهید، به شکل چانه درآورید، سپس سطح خمیر را کمی روغن کنید.

مرحله 7: خمیر را به مقدار مناسب بگذارید

در ظرفی کمی روغن ریخته و چرب می کنیم سپس خمیر را در ظرف می گذاریم و با نایلون می پوشانیم و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه استراحت می دهیم تا حجمش زیاد شود و ور بیاید بعد از این مدت خمیر را بردارید. پوشش پلاستیکی از خمیر خارج کنید.

مرحله هشتم: خمیر را بردارید و ورز دهید و دوباره بگذارید

مقداری آرد روی خمیر بپاشید و با انگشت روی خمیر پف کرده فشار دهید و خمیر را کمی ورز دهید و دوباره ورز دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 7-10 دقیقه دیگر استراحت دهید حجم آن را زیاد کنید.

مرحله نهم: خمیر پفکی را بردارید و آن را پهن کنید

پس از گذشت این مدت دوباره نایلون را از خمیر خارج کرده و کمی آرد پاشیده و خمیر را با دست فشار دهید و چوب را گرفته و روی سطح صافی قرار دهید و با فشار دست خمیر را پهن کرده و به شکل دایره در آورید. ضخامت باید مناسب باشد

مرحله 10: خمیر را به صورت دوک درآورید

سپس کناره های خمیر را جمع کنید و خمیر را به شکل رول تا کنید و روی سطح آن را برگردانید تا کاملا فرم بگیرد، سپس با چرخاندن روی سطح خمیر را باریک کرده و به شکلی در آورید که خمیر به شکلی درآید. از یک دوک، قسمت وسط پهن و دو طرف مخروطی است

مرحله 11: یک پارچه نخی روی خمیر قرار دهید و آن را شل کنید

سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را چرب کرده و یا یک ورقه پخت را روی سطح صافی قرار دهید، خمیر دوکی شکل را روی آن قرار دهید، روی خمیر را با پارچه نخی بپوشانید و اجازه دهید خمیر در دمای اتاق ور بیاید. .

مرحله 12: روی خمیر چند فرورفتگی مورب ایجاد کنید

در این مرحله خمیر باید تقریباً 45 تا 60 دقیقه استراحت کند و حجم آن دو برابر شده و به دو تا دو و نیم برابر می رسد و پس از این مدت پارچه را از روی خمیر برداشته و مقداری آرد روی خمیر بپاشید و سپس استفاده کنید. یک تیغ بر روی سطح خمیر به وضوح چندین فرورفتگی مورب ایجاد کنید.

مرحله سیزدهم: خمیر را در فر قرار داده و روی فر را با آب اسپری کنید

فرورفتگی ها را با تیغ چند بار بکشید تا جمع نشوند سپس کاغذ نسوز یا سینی که خمیر در آن است را در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع قرار دهید و داخل فر آب بپاشید و همچنین یک ظرف آب را در فر قرار دهید.

مرحله چهاردهم: دمای فر را تنظیم کنید و خمیر را در فر بخارپز بپزید

فر را روی دمای 230 تا 240 درجه سانتیگراد قرار دهید، با توجه به اینکه دما و درجه حرارت فرهای مختلف متفاوت است، دقت کنید که نان نسوزد و بافت آن خشک نشود، سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه دم بکشید. . در فر تا زمانی که بافت نرم شود.

مرحله 15: پختن نان بدون بخار در فر

سپس ظرف آب را از فر خارج کرده، در فر را ببندید و نان را به مدت 10 دقیقه دیگر بدون بخار در فر بگذارید تا مغز کاملا پخته و سطح آن طلایی شود، پس از مدتی سینی یا فر را بگذارید. کاغذ را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله 16: نان روژن را در دمای اتاق قرار دهید و روی آن را با یک حوله نخی بپوشانید

نان را در دمای محیط قرار دهید، یک پارچه نخی روی آن قرار دهید تا بافت آن کاملاً نرم بماند، سپس نان روگن را از کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز نان را به اندازه های برش بزنید. .

مرحله هفدهم: برش های نان را در یک بشقاب مناسب بچینید و سرو کنید

سپس چند برش نان چاودار را در بشقاب مناسبی قرار دهید و این نان خوشمزه، مقوی و شیک را برای صبحانه با کره، مربا، عسل، چای داغ و یا به عنوان یک صبحانه خوشمزه، پرطرفدار و ساده با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا