آشپزی

طرز تهیه نان شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان شکلاتی

نان شکلاتی یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با چای سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان شکلاتی
ارد 320 گرم
پودر کاکائو 40 گرم
خمیر مخمر ½ قاشق غذاخوری
قند 60 گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر نسکافه ½ قاشق غذاخوری
شیر ولرم 260 گرم
کره یا روغن 30 گرم
مواد میانی برای نان
شکر قهوهای 2 قاشق غذاخوری
شکر سفید 2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ½ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم نان شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید کره کاملا نرم شود. سپس شیر ولرم، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا درب کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند. بعد از این مدت پودر کاکائو را به همراه نسکافه و نمک داخل کاسه الک کرده و با همزن دستی مخلوط کنید.

سطح سوم

در این مرحله آرد را به صورت کنترل شده به ظرف اضافه می کنیم و ورز می دهیم، وقتی خمیر نرم و کمی چسبنده به دست آمد، آرد را قطع می کنیم. حالا خمیر و کره را در کاسه ای بریزید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید.

مرحله چهارم

در صورت نداشتن خمیرگیر برقی روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را به سطح کار منتقل کنید سپس کره را روی خمیر بگذارید و 15 دقیقه ورز دهید تا کره جذب خمیر شود و خمیر یکدست و یکدست شود. .

مرحله پنجم

در این مرحله داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع آغشته کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 15 دقیقه در جای گرم استراحت دهید.

مرحله ششم

بعد از این مدت که حجم خمیر دو برابر شد خمیر را ورز دهید تا پف کند و دوباره سطح کار را آرد پاشی کنید سپس خمیر را روی آن قرار دهید. حالا خمیر را با وردنه نازک باز می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله بعد برای مواد نان متوسط، شکر قهوه ای، شکر سفید، پودر نسکافه، پودر دارچین و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کرده و روی خمیر پهن کرده و خمیر را گرد کنید.

مرحله هشتم

سپس رول را با چاقو به صورت عمودی از وسط برش دهید و به هم ببافید. حالا داخل قالب نان را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس کاغذ کره و همچنین کناره های قالب را با کمی کره مایع چرب می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله خمیر را در قالب قرار می دهیم و روی قالب را با پارچه تمیز می پوشانیم سپس خمیر را برای بار دوم به مدت 1 ساعت استراحت می دهیم تا سفت شود. بعد از 30 دقیقه فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.

مرحله دهم

حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. پس از استراحت خمیر، قالب را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان کاملا پخته شود. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و نان را از قالب خارج کنید.

مرحله یازدهم

سپس روی نان را با پارچه نازکی می پوشانیم تا در هوا خشک نشود سپس می گذاریم کاملا خنک شود. در نهایت روی نان را با شکلات صبحانه یا نوتلا بپوشانید و با چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا