طرز تهیه نان شیر فرانسوی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان شیر فرانسوی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان شیر فرانسوی
نان شیر فرانسوی یکی از نان های فوق العاده خوش طعم و لذیذ است که منشا آن فرانسه است، می توانید از این نان خوشمزه به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی استفاده کنید و یا آن را با دارچین دیگری برای صبحانه سرو کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه نان شیر فرانسوی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان شیر فرانسوی | |
آرد نان شیک | 450 گرم |
مخمر فوری | 1 قاشق چایخوری |
شیر نر | 280 گرم |
شیرخشک | 30 گرم |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه نان شیر فرانسوی
مرحله 1: تهیه مواد اولیه
برای تهیه نان شیر فرانسوی ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکنواخت شود سپس در ظرفی بریزید سپس کمی نمک و شکر و پودر شیر خشک و مایه مایه فوری را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط کنید. بافت مخلوط یکنواخت است.
مرحله 2: شیر را به مخلوط اضافه کنید
سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود، در این مرحله ممکن است خمیر کمی سفت شود، نگران نباشید، وقتی کره را اضافه کرده و مخلوط کنید، خمیر به دست می آید. نرم و لطیف شود..
مرحله 3: کره را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید
سپس کمی روغن به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند و بعد از اضافه کردن روغن خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا بافت یکدست و یکدست شود و سطح آن ترکی نداشته باشد به دست نچسبد.
مرحله 4: خمیر را در یک کاسه چرب شده بگذارید
سپس کاسه را روغن زده و خمیر را به شکل گرد در می آوریم و سطح آن را کمی چرب می کنیم و داخل ظرف می گذاریم سپس روی آن را با پلاستیک یا سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت و نیم در دمای محیط ور بیاید. محیط.
مرحله 5: خمیر پف کرده را ورز دهید
بعد از اینکه خمیر ور آمد و حجم آن تقریبا دو برابر شد، نایلون یا سلفون را از کاسه بردارید و روی سطح صافی قرار دهید، سپس خمیر را با انگشت فشار دهید تا هوای داخل آن خارج شود و خمیر را کمی ورز دهید، سطح آن را قرار دهید.
مرحله 6: خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید
سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و ریش را بردارید و اجازه دهید خمیر 10 دقیقه دیگر در دمای محیط استراحت کند و ور بیاید سپس قالب یا تابه را با روغن یا کره چرب کنید و کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید. ، دادن
مرحله 7: خمیر را در تابه قرار دهید
سپس خمیر را به شکل بیضی در آورده و در سینی به فاصله حداقل 6 سانتی متر از هم قرار دهید، سپس با کف دست فشار دهید تا خمیر کمی پخش شود، سپس یک پارچه تمیز روی خمیر بکشید و بگذارید استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. .
مرحله هشتم: سطح خمیر را برای پخت آماده کنید
بعد از حدود یک ساعت و نیم حجم خمیر دوبرابر شده و به اندازه کافی بلند می شود سپس با چاقوی تیز یا تیغ سه خط موازی به ضخامت 5 میلی متر بکشید سپس قالب را در فری که به مدت 10 دقیقه گرم کرده اید قرار دهید. . قرار دادن .
مرحله 9: درجه حرارت را تنظیم کنید و نان را بپزید
سپس دمای فر برقی را روی 180 درجه و فر گازی را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن طلایی شود و بعد از پخت به دلیل تغییر رنگ نان، نان را تغییر دهید. وجود شیر خشک در آن است
مرحله 10: نان را خنک کرده و سرو کنید
اگر شیر خشک ندارید می توانید خمیر را قبل از پخت با کمی شیر بمالید، پس از پخت نان را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس نان را با احتیاط از قالب خارج کنید و آن را بیرون بیاور. این نان نیازی به دستمال ندارد.
5
2