آشپزی

طرز تهیه نان قابلمه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه دیگ نان

نان یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان
ارد 400 گرم
خمیر مخمر 1 قاشق غذاخوری
قند 50 گرم
شیر نر 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
کره 40 گرم
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
زعفران آب پز کافی
مواد تشکیل دهنده دستمال
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری
کرم رنگ 1 قاشق چایخوری
کنجد کافی

طرز تهیه دیگ نان

مرحله اول

برای تهیه نان خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید کاملا نرم شود. سپس نصف شیر، 2 قاشق غذاخوری شکر و مایه را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مایه 8 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل کند. سپس در ظرف مناسبی، بقیه شیر را به همراه شکر، تخم مرغ و وانیل بریزید.

سطح سوم

در این مرحله زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد، آرد اضافه نکنید.

مرحله چهارم

حالا کره را به کاسه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کره جذب خمیر شود سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله پنجم

بعد از این مدت روی قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با فاصله کمی در قالب قرار می دهیم. حالا قالب را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید.

مرحله ششم

سپس برای بار دوم اجازه می دهیم ریش ها به مدت 20 دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند. در همین حین شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه ای بزرگتر از قالب را روی شعله پخش می کنیم.

مرحله هفتم

حالا درب قابلمه را با درب بپوشانید و روی آن قرار دهید سپس اجازه دهید قابلمه خوب داغ شود. بعد از این مدت برای صبحانه زرده تخم مرغ را با شیر و خامه مخلوط کرده و چانه ها را با قلم مو پاک می کنیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری کنجد روی ریش ها بریزید و یک حلقه داخل قابلمه قرار دهید سپس قالب را داخل قابلمه روی حلقه قرار دهید تا قالب مستقیما با ته قابلمه تماس نداشته باشد و درب قابلمه را ببندید. از نو.

مرحله نهم

حالا اجازه دهید نان به مدت 30 تا 45 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت قالب را از قالب خارج کنید و بلافاصله نان را از قالب خارج کنید سپس روی آن را کمی کره بمالید تا براق شود.

مرحله دهم

سپس اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود و کره روی نان برود. این نوع نان حدود 3 تا 4 روز در محیط آشپزخانه در پلاستیک نرم و تازه می ماند. در آخر نان را با کره، نوتلا یا عسل سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا