آشپزی

طرز تهیه نان لایه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان لایه لایه

نان پفکی یکی از انواع نان لذیذ و نفیس است که بافتی نرم، لطیف و سبک دارد و می توانید آن را خیلی راحت درست کنید، نان پفکی با روش ها و مواد مختلف تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان لایه لایه برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای نان پفکی
ارد 500 گرم
آب ولرم 180 گرم تقریبا
ماست 110 گرم
قند 60 گرم
نمک 4 گرم
وانیل 5 گرم
تقویت کننده (اختیاری) 5 گرم
مخمر نان 10 گرم
روغن مایع 60 گرم
کره آب شده بین خمیر 100 گرم

طرز تهیه نان لایه لایه

ابتدا نصف آب ولرم را در ظرفی بریزید و مایه مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس یک قاشق شکر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس در ظرف را بپوشانید و تا زمانی که مایه عمل کند کنار بگذارید.

سپس آرد را که از قبل الک کرده و سبک و یکدست شده است در ظرفی بریزید و باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس وانیل و نمک و مواد بهبود دهنده را به مواد بریزید و مخلوط کنید و همه مواد مخلوط شوند.

سپس ماست را که به دمای محیط رسیده روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم سپس خمیر آماده شده را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و با ماشین یا دست خمیر را ورز می دهیم و آب باقی مانده را کم کم اضافه می کنیم.

آب را به صورت کنترل شده اضافه کنید تا خمیر یکدست شود، کم و بیش از آب می توان استفاده کرد، سپس کره مایع را به خمیر اضافه کنید و مخلوط را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به راحتی با دست به دست می آید. ، نمی چسبد

اگر در این مرحله خمیر شل بود می توانید کمی آرد به خمیر اضافه کنید، اگر خمیر سفت بود می توانید کمی آب به خمیر اضافه کنید سپس خمیر را در ظرف دیگری قرار دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید استراحت کند. یک ساعت در دمای اتاق. .

سپس با فشار انگشتان خمیر را ورز دهید تا حباب های داخل آن از بین برود و سپس به 4 چانه مساوی تقسیم کنید و چانه ها را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و در دمای محیط بگذارید و ده دقیقه استراحت دهید.

سپس هر چانه را با دست کمی ورز دهید و روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد روی خمیر بپاشید و سپس پهن کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل بیضی در آورید. باز آن است.

سپس خمیر اول را پهن کرده و با کره ذوب شده پخش می کنیم، سپس لایه دوم خمیر را قرار می دهیم و دوباره با کره پخش می کنیم، سپس لایه سوم خمیر را به همین ترتیب قرار می دهیم و با کره پخش می کنیم و سپس لایه چهارم را می گذاریم. از خمیر.

سپس 4 لایه از خمیر را از طول نصف کرده و با کره چرب کنید و یک طرف را روی دیگری قرار دهید، خمیر را دوباره به صورت ضربدری نصف کرده و کره بزنید و یک طرف را روی دیگری قرار دهید.

سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و در یخچال بگذارید و 10 دقیقه استراحت دهید و اجازه دهید کره شکل خودش را بگیرد سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و خمیر را با وردنه باز کنید. .

سپس دور تا دور خمیر را با چاقو برش بزنید و مرتب کنید و خمیر را از وسط با برش طولی به دو قسمت تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به طول تقریبی 15 سانتی متر و عرض 5 سانتی متر برش بزنید و داخل نوارها شکلات نسوز بریزید و رول کنید. .

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی یا ورقه فر قرار دهید و نان ها را از هم دور داخل سینی بچینید و سپس روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید تا استراحت کنند و به هم بچسبند و سپس نایلون را بردارید.

سپس زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی زده و سپس زعفران را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و هم می زنیم تا یکدست شوند و سپس خمیر را با مخلوط زرده و زعفران مالیده و ده دقیقه در فر می پزیم و می گذاریم تا داغ شود. .

دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزند تا سطح آنها طلایی شود سپس آنها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند سپس روی آنها را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.dept

سپس روی کیک ها را با شربت یا عسل رقیق شده آغشته کنید و روی آن ها را با گردو، پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید، سپس مقداری نان را در ظرف مناسبی بریزید و با چای افطار ماه مبارک رمضان سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا