طرز تهیه نان موز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان موزی
نان موزی یکی از انواع نان های خوشمزه و معطر است که طرفداران زیادی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان موزی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم نان موز |
|
موز رسیده | 3 عدد |
کره | ⅓ فنجان |
قند | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | نوک یک قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق غذاخوری |
ارد | 1.5 فنجان |
تکه های شکلات | ½ فنجان |
طرز تهیه نان موزی
مرحله اول
برای تهیه نان موزی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس موزهای رسیده را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب له کنید تا پوره شوند.
مرحله دوم
حالا کره را روی بخار کتری گرم می کنیم و به همراه شکر به کاسه اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با چنگال بزنید تا گلوله شود سپس به ظرف اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.
سطح سوم
وقتی مواد مخلوط و یکدست شد، نمک، وانیل و بکینگ پودر را به کاسه اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید. سپس آرد را 3 بار الک کنید و کم کم به ظرف اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا با لیسک با حرکات دایره ای یک طرف مواد را مخلوط می کنیم تا بافت خمیر نان یکدست شود. در مرحله بعد، چیپس های شکلات را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس قالب نان را با کاغذ پخت بپوشانید.
مرحله پنجم
سپس مخلوط نان را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 50 دقیقه بپزد. پس از گذشت این مدت ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان موزی کاملا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کنید. نوش جان.