طرز تهیه نان هویج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان هویج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان هویج
نان هویج یکی از انواع نان های خوشمزه و متفاوت است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان هویج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان هویج |
|
ارد | 230 گرم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
شکر قهوهای | 100 گرم |
شکر سفید | 75 گرم |
روغن مایع | 175 گرم |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
جوز هندی | ½ قاشق چایخوری |
هویج | 220 گرم |
گردو | 100 گرم |
اب دوغ | 50 گرم |
طرز تهیه نان هویج
مرحله اول
برای تهیه نان هویج خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ را به همراه شکر سفید و قهوه ای در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا دوغ را که مخلوط شیر و سرکه است به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را به همراه جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و جوز هندی در الک بریزید و 3 بار الک کنید.
سطح سوم
سپس مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر در ظرف جمع شود. حالا کره مایع را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب خمیر شود سپس هویج را بشویید و پوست آن را جدا کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله هویج را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و به همراه گردوی آسیاب شده به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. حالا قالب نان را با کاغذ کره ای بپوشانید و آن را با کمی کره مایع چرب کنید.
مرحله پنجم
حالا خمیر نان را داخل قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان به مدت 55 تا 60 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در وسط نان فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله ششم
اگر ماه نان به سیخ چوبی یا خلال دندان نچسبید، نان کاملا پخته شده است، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان کاملا خنک شود. در آخر نان را از قالب خارج کرده و به دلخواه برش دهید. نوش جان.
5
1