آشپزی

طرز تهیه نان هویج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان هویج

نان هویج یکی از نان های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این شیرینی شیرین و معطر بسیار آسان و سریع تهیه می شود و برای سرو در افطار ماه مبارک رمضان بسیار مناسب، شیک و مقوی می باشد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان هویج برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای نان هویج
هویج را بشویید و پوست بگیرید 150 گرم معادل 2 عدد است
اب 100 گرم معادل 2 فنجان است
ارد 320 گرم معادل 2 فنجان و 1.2 فنجان است
مخمر نان 3 گرم معادل 1.2 قاشق چایخوری است
نمک 3 گرم معادل 1.2 قاشق چایخوری است
بهبود دهنده 1/4 قاشق چایخوری
قند 25 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
روغن مایع 30 گرم معادل 1.8 فنجان است

طرز تهیه نان هویج

مرحله اول

ابتدا هویج ها را پوست گرفته و بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید سپس در مخلوط کن بریزید و کمی آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.

نکته: می توانید به جای هویج از کدو تنبل استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس آرد الک شده را در ظرفی ریخته و نمک، بهبود دهنده و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم تا همه چیز مخلوط شود، سپس شکر را داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم و سپس پوره هویج را به مواد اضافه می کنیم و با دستگاه ورز می دهیم یا با دست.

سطح سوم

وقتی خمیر جمع شد کره مایع را به آن اضافه کنید و همزمان ورز دهید، اگر در این مرحله خمیر چسبناک بود می توانید آرد را کم کم با قاشق اضافه کنید تا چسبندگی خمیر گرفته شود، در آخر باید خمیر نرم و کمی چسبندگی داشته باشد.

مرحله چهارم

سپس روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد روی خمیر بپاشید و آن را ورز دهید تا کاملا چسبناک شود سپس خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید. .

مرحله پنجم

سپس خمیر را به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید.بعد از این مدت خمیر را باز کرده و با دست دور وسط آن جمع کنید سپس خمیر را برگردانده و نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید.موقع استراحت کنید.

مرحله ششم

سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و کمی ورز دهید سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید و قسمت دیگر را به 9 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با دست فرم دهید و درست کنید. به شکل گرد

مرحله هفتم

سپس کف قالب را با کاغذ روغنی یا ورقه فر بپوشانید و چانه ها را با فاصله داخل قالب بچینید، سپس خمیر را به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید و سپس با چنگال یا ابزار دیگری روی خمیر طرح بزنید یا یک الگو و آرد بپاشید

مرحله هشتم

و سپس داخل فری که ده دقیقه گرم کرده اید قرار دهید و دمای آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید نان ها را بگذارید. آروم باش.

مرحله نهم

سپس کیک ها را از روی کاغذ کره بردارید و با توجه به ذائقه و ذائقه خود با عسل رقیق شده بمالید، سپس مقداری پودر پسته بپاشید و روی آن را تزئین کنید، سپس مقداری نان هویج را در ظرف مناسبی بریزید و با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا