طرز تهیه نان کته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان کته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان گربه
نان کته یکی از انواع نان های لذیذ و پیچیده است که طعم عالی و بافت سبک و نرمی دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود و می توانید از این نان خوشمزه و پرطرفدار به عنوان پیش غذا و یا یک صبحانه مناسب استفاده کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان گربه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | |
ارد | 530 گرم معادل 4.5 تا 5 فنجان است |
شیر ولرم | 200 میلی لیتر معادل 1 فنجان است |
پودر مخمر | 1 قاشق غذاخوری معادل 10 گرم است |
کره ذوب شده | 100 گرم |
وانیل شکر | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ کامل | 1 قطعه |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | نصف فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای امواج | |
ارد | 1 لیوان و نیم |
قند | 1 فنجان |
کره ذوب شده | 100 گرم |
وانیل شکر | 1 قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان گربه
مرحله اول
ابتدا مقداری شیر گرم را در ظرفی بریزید و یک قاشق شکر به آن اضافه کنید سپس مایه خمیر را روی آن ریخته و هم بزنید و سپس در ظرف را ببندید و ده دقیقه کنار بگذارید تا سطح آن حباب بزند.
مرحله دوم
پس از فعال شدن مایه، بقیه شکر، تخم مرغ و کره ذوب شده را به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بافت صافی به دست آید، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود.
سطح سوم
سپس وانیل و نمک را به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس وسط آرد را گودی درست کرده و حوضچه ای درست میکنیم و وسط آن مواد مایه را ریخته و مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. و بافت آن نرم می شود.
مرحله چهارم
وقتی خمیر نرم و یکدست شد در ظرفی بریزید و روی کاسه را سلفون یا پلاستیک بپوشانید و خمیر را در جای گرمی قرار دهید و بگذارید 40 دقیقه تا یک ساعت بماند و عمل کند.و حجم خود را زیاد کنید.
مرحله پنجم
در همین حین مواد خمیر را آماده کرده و کره را در ظرف کوچکی بریزید و به روش حمام آب روی بخار آب در کتری آب کنید سپس کره ذوب شده را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. .
مرحله ششم
سپس وانیل و آرد را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب یکدست شوند سپس با دست ورز میدهیم و کره را به آرد اضافه میکنیم تا بافت آن یکدست و نرم شود سپس کنار میگذاریم پس از آماده شدن خمیر با دست ورز میدهیم. .
مرحله هفتم
وقتی هوای اضافی از خمیر خارج شد، آن را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه را با دست شکل دهید و گرد کنید و کنار بگذارید و سپس روی تکه ها را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا در مدت زمانی که خمیر را می پیچید. بقیه خشک نمی شوند
مرحله هشتم
سپس هر چانه را روی سطح صافی که با آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه به شکل گرد در بیاورید و 4 قاشق غذاخوری از مواد اوماج را وسط آن بریزید و با پشت قاشق مواد را فشار دهید سپس خمیر را دور تا دور گرد کنید و جمع کنید و محکم گره بزن .
مرحله نهم
سپس خمیر را زیر و رو کنید تا قسمت بسته ته آن باشد سپس خمیر را کمی بیشتر با وردنه باز کنید سپس در سینی یا قالب کاغذ روغنی قرار دهید سپس خمیر را در سینی بچینید. با فاصله و روی آنها را با پارچه بپوشانید.
مرحله دهم
خمیر را 20 دقیقه استراحت دهید و پف آنها زیاد شود سپس یک عدد زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله یازدهم
سپس با قلم مو روی خمیر را با مخلوط زرده و شیر آغشته کنید و با دستمال پاک کنید و سپس با چنگال روی خمیر خط بکشید و با نوک چنگال روی آن ها سوراخ هایی ایجاد کنید سپس سینی را در فری که قبلاً پخته شده است قرار دهید. به مدت ده دقیقه حرارت داده شود
مرحله دوازدهم
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 30 تا 35 دقیقه خوب بپزند و سطح آنها طلایی شود و پس از این مدت قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا دمای اولیه به درجه حرارت برسد. نان ها حذف شده.
مرحله سیزدهم
سپس نان رول ها را با احتیاط از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری بریزید سپس به سلیقه خود روی آن ها را با کمی عسل و شکلات صبحانه بپاشید سپس با پودر پسته یا خلال پسته و تکه های گردو تزئین کنید. سرگرمی روز مقداری نان را در ظرف مناسبی بریزید و این خوشمزه و پر خاصیت را به عنوان یک صبحانه مقوی و سالم همراه با چای سرو کنید.
5
2