آشپزی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ناگت سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چیپس سیب زمینی

سیب زمینی نیبلز یکی از غذاهای بین المللی ساده و خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نیبل سیب زمینی را مشاهده کنید، به ادامه مطلب بروید. و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 4 عدد وسط
سوسیس یا کالباس 200 گرم
پیتزا با پنیر 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 فنجان
آرد گندم ½ فنجان
پودر سیر ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه چیپس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه لقمه های خوشمزه سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس به همراه 3 فنجان آب و 1 قاشق چایخوری نمک در قابلمه مناسبی بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

مرحله دوم

حدود 30-40 دقیقه بعد از پخت کامل سیب زمینی ها، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست آنها را بگیرید. سپس سیب زمینی ها را در ظرف مناسبی بریزید و با چرخ گوشت به طور یکنواخت له کنید.

سطح سوم

در این مرحله پودر سیر را به همراه پاپریکا و مقداری نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها جذب سیب زمینی ها شوند. سپس سوسیس یا کالباس را به قطعات کوچک خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سوسیس خرد شده را به همراه پنیر پیتزا رنده شده به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کمی مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در صورت تمایل مقداری ادویه به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ ها کاملا یکدست شود. سپس آرد گندم و آرد سوخاری را در دو کاسه جداگانه ریخته و جلوی خود قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله دستمان را مرطوب می کنیم سپس مواد را به اندازه نارنگی گرفته و به شکل مربع یا گرد در می آوریم. سپس مخلوط لقمه را ابتدا در آرد گندم و سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه لقمه کاملا با آرد سوخاری آغشته شد، آن را در سینی می چینیم. به همین ترتیب تمام مواد را به شکل لقمه در می آوریم و در سینی می گذاریم سپس سینی را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در همین حین یک ماهیتابه عمیق را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید که لقمه ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند. بعد از 15 دقیقه سینی با لقمه ها را از یخچال خارج کنید.

مرحله نهم

در این مرحله لقمه ها را در روغن داغ می ریزیم و دو طرف آن را به طور یکنواخت سرخ می کنیم و بعد از آن روغن اضافی را با حوله پاک می کنیم. در آخر لقمه ها را با سس به دلخواه سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا