طرز تهیه نمک پاره با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نمک پاره را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه par sol
پاره نمکی یکی از غذاهای پرطرفدار و ساده در هند است که با طعم ها و رنگ های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه par sol برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم: نمک آسیاب شده | |
آرد سفید | 1 فنجان |
آرد سمولینا | 2 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
روغن جامد یا کره | 2 قاشق غذاخوری |
برگ های ریحان | 10 برگ |
سیر | 3 قرص |
فلفل سبز | 1 قطعه |
روغن، آب و نمک | کافی |
طرز تهیه par sol
مرحله اول
برای تهیه پاره سول به سبک هندی ابتدا سیر را پوست بگیرید سپس آن را بشویید و در غذاساز بریزید. بعد ریحان را می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
حالا فلفل سبز را بشویید سپس دانه ها را بردارید و به همراه ریحان به غذاساز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد سفید و آرد سمولینا را داخل الک بریزید.
سطح سوم
در این مرحله مخلوط آرد را در ظرف مناسبی الک کنید سپس مخلوط ریحان و سیر را به همراه فلفل و نمک و روغن به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا به تدریج مقداری آب به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر چسبناکی به دست آید. سپس خمیر را به 6 تا 7 قسمت تقسیم می کنیم و جدا می کنیم سپس روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله هر چانه را با استفاده از وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم سپس به شکل مستطیل های کوچک 2×6 سانتی متر برش می دهیم سپس برش های کوچکی روی خمیر ایجاد می کنیم تا در حین سرخ شدن از هم جدا نشوند.
مرحله ششم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس روغن مایع به آن اضافه می کنیم تا خمیر در آن شناور شود و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود. سپس خمیر را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله نمکدان ها را کاملا سرخ می کنیم سپس روی حوله می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر نمکدان ها را در بشقاب مورد نظر بریزید سپس با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.
5
2