طرز تهیه همبرگر مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه همبرگر مرغ
همبرگر مرغ یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است، این نوع همبرگر طعم و عطر بسیار خوبی دارد، همبرگر مرغ گزینه خوبی برای مواقعی است که وقت کافی برای تهیه وقت گیر ندارید. وعده های غذایی. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه همبرگر مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
سینه یا فیله مرغ | 2 تا 3 عدد |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
سیر | 2 تا 3 قرص |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پول بیبر | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه همبرگر مرغ
مرحله 1: مرغ و پیاز را خرد کنید
من آماده می کنم برگر مرغ خانگی ابتدا سینه یا فیله مرغ را به قطعات کوچکتر برش دهید و در مخلوط کن یا خردکن بریزید تا کاملا پوره و مخلوط شوند و وقتی قوام مرغ ها به شکل ماس در آمد پیاز را پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید سپس بگذارید. آن را در مخلوط کن
مرحله 2: مرغ و پیاز را با سیر مخلوط کنید
سپس مرغ و پیاز را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و پیازها توسط مرغ خورده شود سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و در مخلوط کن بریزید.
مرحله 3: ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید
در مرحله بعد چاشنی هایی که شامل نمک، فلفل، دانه فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز است را به مواد اضافه کنید، سپس مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود تا طعم ادویه ها به مرغ ها برود و بافت مخلوط یکدست و یکدست شود. نرم
مرحله 4: شکل دادن به همبرگرها
سپس مخلوط همبرگر را از همزن در ظرف دیگری بریزید سپس مقداری از آن را بردارید و با دست فرم دهید و به صورت دایره ای در آورید و دقت کنید که ضخامت خمیر خیلی غلیظ یا نازک نباشد و همه ی آن ها باشد. تقریبا به همین اندازه و شکل..
مرحله 5: همبرگرها را در یخچال قرار دهید
پس از فرم دادن به خمیر، آنها را در ظرفی بریزید، سپس در یخچال قرار دهید تا بافت آنها سفت و هواگیر شود و خمیر خود را بگیرد، بعد از حدود یکی دو ساعت خمیرها آماده می شود، سپس آنها را از یخچال خارج کنید. .
مرحله 6: همبرگر را در تابه سرخ کنید
سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس همبرگرها را در تابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آنها کاملا طلایی شود و همبرگرها خوب بپزند.
مرحله هفتم: طرف دیگر همبرگر را سرخ کنید
وقتی یک طرف همبرگر خوب سرخ شد، به آرامی آن را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی و طلایی شود، سپس به آرامی همبرگر را از تابه خارج کنید و مانند توری در ظرف دیگری قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.
مرحله هشتم: تهیه سس قارچ
بعد برای درست کردن سس، قارچ ها را شسته و ورقه ای برش دهید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس قارچ ها را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا داغ شوند. رها کردن آب .
مرحله 9: آب لیمو و ادویه ها را به سس اضافه کنید
سپس مقدار کمی آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید، هم بزنید تا سیاه شوند، سپس نمک و ادویه ها شامل فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل سیاه و پودر گشنیز را به قارچ ها اضافه کنید، کمی تفت دهید تا قارچ ها کاملا پخته شوند.
مرحله 10: ساخت سس را با افزودن شیر و خامه به پایان برسانید
سپس مقداری آرد روی قارچ ها بریزید، دوباره تفت دهید، سپس شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس خامه را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و مخلوط مناسب شود.
مرحله یازدهم: مواد نان و دارچین را آماده کنید
پس از آماده شدن سس، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس نان همبرگر را از وسط نصف کنید، روی یکی از لایه ها مقداری مایونز بمالید، سپس روی آن 2 برگ کاهو را که شسته و خشک کرده اید، اضافه کنید.
مرحله دوازدهم: همبرگر را تزئین کرده و سرو کنید
سپس یک همبرگر روی کاهو قرار دهید، سپس مقداری سس قارچ روی آن بریزید، حالا چند دور گوجه فرنگی و خیارشور را روی سس قرار دهید، سپس قسمت دیگر نان همبرگر را روی آن قرار دهید و فشار دهید. آن را کمی با دست خود به سختی . در آخر همبرگر مرغ را به عنوان یک غذای لذیذ با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.