طرز تهیه ورقه بادمجان با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳
نحوه تهیه آن برگ بادمجان
بلات بادمجان یکی از غذاهای لذیذ، ساده و اصیل گیلانی است که تهیه آن به محصولات زیادی نیاز ندارد اما طعم آن فوق العاده است و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه محلی استفاده کرد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خلال بادمجان برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بادمجان محلی راشی | 5 تکه |
یک تخم مرغ | 3 تا 4 عدد |
سیب زمینیها | 2 عدد (اختیاری) |
رنگ و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و دارچین | کافی |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
طرز تهیه خلال بادمجان
مرحله 1: بادمجان ها را برش دهید
ابتدا بادمجان ها و بادمجان های محلی را پوست بگیرید سپس ورقه ای برش دهید، ضخامت برش ها نه خیلی نازک باشد و نه خیلی ضخیم، سپس در ظرفی بریزید سپس روی آنها نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله 2: بادمجان ها را در آب نمک قرار دهید
می توانید کمی نمک در آب بریزید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس بادمجان های خرد شده را در آب نمک قرار دهید، بگذارید 1 ساعت بماند و تلخی آنها گرفته شود، سپس بادمجان ها را آبکش کرده، در سبد بریزید تا خشک.
مرحله 3: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید
در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت گرد برش می زنیم سپس آنها را بشویید و در سبد بگذارید و آب اضافی آنها گرفته شود، پس از خشک شدن بادمجان ها و سیب زمینی ها در تابه ای کمی روغن بریزید.
مرحله چهارم: سیب زمینی و بادمجان ها را سرخ کنید
سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس در روغن داغ، برش های بادمجان و سیب زمینی را سرخ کنید، می توانید بادمجان ها را یک طرف تابه و سیب زمینی ها را در طرف دیگر قرار دهید تا با هم سرخ شوند. .
مرحله 5: ادویه ها را به بادمجان و سیب زمینی اضافه کنید
وقتی یک طرف بادمجان ها و سیب زمینی ها قرمز و طلایی شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم قهوه ای شوند، سپس روی آن ها کمی نمک، فلفل و پودر داچین بپاشید تا طعم ادویه ها گرفته شود و کاملا پخته شوند. .
مرحله 6: تخم مرغ ها را مخلوط کرده و ادویه ها را به آنها اضافه کنید
در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و عطر ادویه ها گرفته شود.
مرحله 7: پختن تخم مرغ ها با مواد
سپس تخم مرغ ها را روی بادمجان ها و سیب زمینی ها در تابه بریزید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها بپزند و قوام مخلوط به شکل املت در بیاید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بافت تخم مرغ ها نشوند. خیلی سخت
مرحله هشتم: برگ های بادمجان را تزئین کرده و سرو کنید
سپس برگ بادمجان را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و چند برش از آن را در ظرف مناسبی بریزید سپس روی آن را با چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزیین کنید سپس با نان تازه و ترشی و زیتون اضافه کنید و سرو کنید. انواع دارچین