آشپزی

طرز تهیه ووپی پای شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پای کیک شکلاتی

Chocolate Whoopi Pie یکی از شیرینی های محبوب آمریکاست که به عنوان میان وعده دونات مانند سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پای کیک شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر ولرم 1 فنجان
ارد 2 و ½ فنجان
کره نرم 100 گرم
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
مواد گاناش
شکلات تیره یا شیری 200 گرم
کرم رنگ 180 گرم

طرز تهیه پای کیک شکلاتی

مرحله اول

برای درست کردن یک پای خوشمزه ابتدا باید گاناش را آماده کنیم، برای این کار خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا کاملا ذوب شود، سپس شکلات تیره یا شیری را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به آرامی هم می زنیم تا تکه های شکلات کاملا آب شده و با خامه مخلوط شوند. سپس می گذاریم گاناش خنک شود سپس در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود.

سطح سوم

حالا شیر را با آبلیمو در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا شیر گرفته شود. در همین حین کره نرم شده را با شکر در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن مخلوط کنید.

مرحله چهارم

کره و شکر را به هم زدن ادامه می دهیم تا رنگ مواد روشن شود سپس تخم مرغ را به همراه وانیل داخل کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با بقیه مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شیر خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با بقیه مخلوط شود. سپس آرد را با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط کرده و دو تا سه بار الک کنید.

مرحله ششم

حالا مخلوط آرد را دو تا سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با همزن آرام مخلوط کنید تا بافت مواد کاملا یکدست شود. سپس فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم تا خوب گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس کیک را با رول معمولی داخل قیف می ریزیم. سپس به سادگی مخلوط کیک ووپی را روی کاغذ روغنی با فاصله چند سانتی متری از هم فشار می دهیم.

مرحله هشتم

قسمت به دست آمده از خمیر را با دست خیس صاف کنید سپس سینی را به مدت 10-12 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها بپزند. در آخر کیک ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

مرحله نهم

در این مرحله گاناش را از یخچال خارج می کنیم و در قیف یکبار مصرف می ریزیم سپس گاناش را بین دو کیک پر می کنیم و به هم می چسبانیم. برای تزیین کیک ها می توانیم از شکلات آب شده و پودر پسته استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا