طرز تهیه پاستا بروکلی با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی
ماکارونی کلم بروکلی یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف بسیار راحت تهیه می شود.این غذای خوشمزه را می توانید با موادی محدود و مقرون به صرفه تهیه کنید.ماکارونی بروکلی که طرفداران زیادی دارد برای پذیرایی و مهمانی ها مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
کلم بروکلی | 3 لیوان |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | کافی |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار مورد نظر |
آب مرغ | 2 لیوان |
پاستا | نیم بسته 500 گرمی |
پنیر پارمسان | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
پنیر چدار برای تزیین | کافی |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین | کافی |
طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی
مرحله 1: کلم بروکلی را بشویید و در آب بجوشانید
ابتدا کلم بروکلی ها را به قطعات کوچک برش داده و بشویید سپس مقداری آب در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند سپس کلم بروکلی ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد.
مرحله 2: بروکلی را در آب سرد بریزید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، کلم بروکلی ها را آبکش کنید، بلافاصله در یک کاسه آب سرد بریزید، بعد از یکی دو دقیقه در آب سرد، بافت آنها منسجم و سفت شد، کلم بروکلی ها را آبکش کنید، در یک سبد قرار دهید تا آب اضافی آنها باید حذف شود.
مرحله 3: بروکلی و جعفری را خرد کرده و با هم مخلوط کنید
سپس کلم بروکلی ها را به قطعات کوچک برش دهید، سپس در ظرفی بریزید، سپس مقداری جعفری را بشویید، خشک کنید، ریز خرد کنید، به کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید، هم بزنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم: کره را گرم کنید و بروکلی و جعفری را در تابه سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آب شود و داغ شود، سپس کلم بروکلی و جعفری خرد شده را در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، خوب مخلوط کنید و تفت دهید.
مرحله 5: ادویه ها را به مواد اضافه کنید و آنها را بپزید
سپس ادویه ها را که شامل پودر سیر، پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه می باشد به سلیقه خود و بنا به ذائقه خود روی ترکیب کلم بروکلی و جعفری خرد شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه پخش شود و غذا بخورید. .
مرحله 6: آب مرغ، آب سبزیجات یا آب ساده را به مواد اضافه کنید
سپس دو پیمانه آب مرغ را که از قبل آماده کردید داخل مواد بریزید، هم بزنید و با آنها مخلوط کنید، برای کسانی که گیاهخوار هستند می توانند به جای آب مرغ از آب سبزی یا ساده استفاده کنند، سپس آب را با مواد بریزید و مخلوط کنید. آنها را
مرحله هفتم: نمک را به مواد اضافه کنید و سس را بجوشانید
سپس مقداری نمک روی مواد بریزید و با آنها مخلوط کنید، سپس سس را بچشید، مقدار نمک را اندازه کنید، بگذارید سس شروع به جوشیدن کند، سپس در قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید، بگذارید همه مواد خوب بجوشد و سس غلیظ شود. .
مرحله هشتم: پاستا را در آب جوش بپزید
سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس پاستا را داخل آن بریزید، اجازه دهید پاستا به مدت 5 تا 6 دقیقه در آب جوش بپزد تا بافت آنها نرم شود و نصف شود. پخته شده
مرحله نهم: پاستا را آبکش کرده و داخل سس بروکلی بریزید
زمان دقیق پخت ماکارونی در آب در حال جوش روی بسته بندی آنها نوشته شده است بهتر است دنبال کنید بعد از اینکه پاستا خوب پخت آبکش کنید سپس داخل سس بروکلی بریزید و هم بزنید تا سس کاملا مخلوط شود بخورید. پاستا
مرحله دهم: پاستا را در سس بپزید و پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید
سپس در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید پاستا حدود 7 الی 8 دقیقه داخل سس بپزد تا سس یکدست شود و سس به خورد پاستا برود و بعد از گذشت زمان قابلمه را بردارید سپس مقداری پارمزان روی آن بریزید. مواد تشکیل دهنده
مرحله یازدهم: تابه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را با مواد مخلوط کنید
سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید، پنیر را با بقیه مواد مخلوط کنید تا از روی حرارت آب شود و در مواد ذوب شود و به آنها طعم بدهد.
مرحله دوازدهم: پاستا را با کلم بروکلی تزئین کنید
سپس پاستا را با کلم بروکلی در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعناع و ریحان و شوید تازه تزیین کنید.روی پاستا به میل و سلیقه خود می توانید از کمی پنیر چدار، سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی استفاده کنید.تزیین کنید. کلم بروکلی در آخر پاستا بروکلی را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار با سالاد، ترشی، دارچین و مخلفات برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.