طرز تهیه پاستا جامبو شلز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پاستا با پوسته جامبو
پاستا جامبو شلز یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پاستا با پوسته جامبو برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
فیله مرغ | 200 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
ماکارونی جامبو | ½ بسته |
قارچ | 6 عدد |
اسفناج | 200 گرم |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
پیتزا با پنیر | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
پودر آویشن و پودر سیر | کافی |
مواد لازم برای سس را در آن قرار دهید |
|
کره | 25 گرم |
آرد گندم | 2 قاشق غذاخوری |
شیر سرد | 2 لیوان |
نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه پاستا با پوسته جامبو
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی خوشمزه جامبو شلز ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. حالا پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوم
سپس فیله مرغ را نواری برش دهید و وقتی پیاز طلایی شد آن را به ماهیتابه اضافه کنید سپس حرارت را کمی زیاد کنید تا فیله ها نریزند و به مدت 5-6 دقیقه خوب تفت دهید.
سطح سوم
حالا قارچ ها و اسفناج ها را که از قبل شسته ایم برش می دهیم و به همراه کمی نمک، فلفل، پودر آویشن، پودر سیر و پنیر خامه ای به تابه اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
حالا سس بشامل را درست می کنیم که کره را داخل شیر در حال جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سپس آرد را به شیر در حال جوش اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم
وقتی بوی خامی آرد گرفته شد شیر تازه سرد را کم کم به جوش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود و سس به قوام فرنی نزدیک شود سپس از روی حرارت برمی داریم.
مرحله ششم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و می گذاریم کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
حالا پوسته های جامبو را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد تا نرم شوند. سپس سس بشامل را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس پاستا را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله داخل هر کدام از جامبوتاها را با مواد متوسطی که آماده کرده ایم پر می کنیم و در ظرفی که با سس بشامل پاشیده ایم می چینیم سپس روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم و در فر از قبل گرم شده می گذاریم. .
مرحله نهم
اگر فر نباشد می توانیم آن را روی اجاق بگذاریم و تنها تفاوتش این است که پنیر پیتزا طلایی نمی شود. وقتی پنیر پیتزا طلایی شد، ظرف را از فر خارج کرده و با سس سرو کنید. نوش جان.