آشپزی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاستا پنه آلفردو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

پاستا پنه آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایتالیایی است که معمولا با خامه، شیر، مرغ و قارچ تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
پاستا پنه 200 گرم
سینه مرغ 200 گرم
قارچ 6 عدد
شیر نر 1 فنجان
کرم رنگ 200 گرم
پنیر پارمسان 4 قاشق غذاخوری
سیر 1 قرص
کره 25 گرم
نمک و فلفل کافی
آویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله اول

من آماده می کنم پاستا پنه آلفردو خوشمزه ابتدا سیر را رنده می کنیم سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و روغن را به تابه اضافه می کنیم. سپس سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.

مرحله دوم

وقتی سیر معطر شد مرغ را تکه تکه کرده و به تابه اضافه کنید. مرغ را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نصف فنجان آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مرغ بپزد.

سطح سوم

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. در این مدت 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب بجوشد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آب به نقطه جوش رسید، ماکارونی ها را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه در آب در حال جوش بگذارید تا کاملا بپزند. البته از روی بسته بندی پاستا هم می توان به زمان دقیق پخت آن نگاه کرد.

مرحله پنجم

در این مرحله پاستا را آبکشی کرده و کنار بگذارید. سپس بعد از اینکه آب مرغ کاملا آبکش شد، قارچ ها را خلال کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا مواد را خوب سرخ می کنیم تا قارچ ها نیز کاملا سرخ شوند. سپس شیر را به همراه خامه به تابه اضافه کنید و مواد را کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس در ظرف را بپوشانید تا شیر بجوشد.

مرحله هفتم

وقتی شیر به نقطه جوش رسید درب ماهیتابه را کنار بگذارید سپس پاستا را به همراه پنیر پارمزان به تابه اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. سپس صبر می کنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.

مرحله هشتم

وقتی مواد به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس پاستا را در ظرف سرو بریزید، سپس آویشن را روی پاستا بمالید و داغ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا