آشپزی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

پاستا پنه آلفردو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین پاستاهای ایتالیاست که در تمام دنیا شناخته شده است. این غذای خوشمزه را می توانید با مرغ، برش های نازک گوشت گاو و حتی بدون گوشت تهیه کنید، این آموزش کامل و مرحله به مرحله آشپزی را ببینید. طرز تهیه پاستا پنه آلفردو برای چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پاستا پنه 1 بسته
سینه مرغ 2 قسمت
قارچ 400 گرم
شیر نر 1 فنجان
کرم رنگ 1 بسته
پنیر خامه ای 1 فنجان
کره 30 گرم
سیر 4 قرص
پنیر پارمسان نصف فنجان
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
جعفری 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
روغن زیتون یا مایع کافی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله اول

من آماده می کنم پاستا پنه آلفردو ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا می کنیم سپس با چرخ گوشت چرخ می کنیم تا نازک شوند. سپس 2 حبه سیر را رنده کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل روی مرغ بمالید.

مرحله دوم

سپس مقداری روغن زیتون یا روغن مایع به همراه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ بریزید و دوباره آن را ماساژ دهید. سپس با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا مرغ ها طعم دار شوند.

سطح سوم

بعد از یک ساعت در تابه مناسبی روغن بریزید و سینه مرغ را سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود سپس مرغ را از تابه خارج کرده و به صورت مورب برش دهید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

حالا کره را به تابه اضافه کنید و قارچ های خرد شده را به کره اضافه کنید. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید. بعد از اینکه قارچ ها را خوب تفت دادید، آنها را کنار بگذارید.

مرحله پنجم

تابه را می شوییم یا تابه دیگری را روی اجاق می گذاریم و مقداری روغن یا کره داخل تابه می ریزیم سپس سیر باقی مانده را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر زیاد شود.

مرحله ششم

حالا پنیر خامه ای را به همراه خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس شیر را اضافه کنید و اجازه دهید سس روی اجاق کمی غلیظ شود. حالا مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید و در آخر قارچ را اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله قارچ ها را نیز کمی تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن ها کشیده شود. بعد پاستا پنه را طبق دستور بسته داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید بپزد تا کمی نرم شود.

مرحله هشتم

حالا پاستا را آبکش کنید سپس به خامه و سس قارچ که هنوز روی اجاق است اضافه کنید. در آخر مرغ سرخ شده را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن مواد در ظرف سرو بریزید سپس با پارمزان و جعفری تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا