طرز تهیه پاناکوتای انار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پاناکوتا انار
پاناکوتا انار یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در شب یلدا تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پاناکوتا انار برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پاناکوتا انار | |
شیر نر | 2 لیوان |
قند | 7 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | ¼ فنجان |
خامه پاستوریزه | 100 گرم |
پودر ژله انار | 2 بسته |
دانه های انار | 1 فنجان |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پاناکوتا انار
مرحله اول
من آماده می کنم پاناکوتای انار خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد خنک شده را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
در این مرحله 1 بسته پودر ژله را در ظرف مناسبی ریخته سپس 1 پیمانه آب جوش به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.
سطح سوم
حالا نیم لیتر آب سرد به ژله اضافه کنید سپس ظرف های مورد نظر را هم بزنید و با کمی روغن چرب کنید. سپس یک سوم حجم ظرف را با ژله پر می کنیم سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ژله کاملا بسته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پاناکوتا را آماده می کنیم به این صورت که ابتدا پودر ژلاتین را به همراه آب سرد در ظرف مناسبی ریخته و هم می زنیم سپس اجازه می دهیم ژلاتین اسفنجی شود. سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا ژلاتین را پخش کنید تا کاملا شفاف شود سپس شیر را به همراه وانیل و گلاب در ظرف مناسبی بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود و شیر گرم شود.
مرحله ششم
در این مرحله مراقب باشید شیر را نجوشانید، کافی است آن را گرم کنید. بعد ۱ لیوان شیر را به خامه دمای اتاق اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا خامه هم دمای شیر شود و کاملا حل شود.
مرحله هفتم
حالا مخلوط خامه را به ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید و سپس به شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پاناکوتا کاملا خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس ژله را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله مقداری از مخلوط پاناکوتا را در بشقاب های سرو می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم و می گذاریم پاناکوتا کاملا خودش را بگیرد. سپس بقیه ژله انار را به روش ژله اول درست می کنیم.
مرحله نهم
حالا ظرف های سرو را از یخچال بیرون می آوریم، سپس روی پاناکوتا مقداری دانه انار می ریزیم، ژله انار را طوری می ریزیم که روی دانه های انار را بپوشاند، سپس ظرف را دوباره در یخچال قرار می دهیم تا ژله نیمه بسته شود.
مرحله دهم
در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ظرف های سرو کاملا پر شوند. سپس ظرف های سرو را دوباره در یخچال قرار می دهیم سپس پاناکوتا انار را به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.
مرحله یازدهم
در نهایت بعد از این مدت پاناکوتای انار را از یخچال خارج می کنیم. برای تزیین روش پاناکوتا می توانیم از موادی مانند خامه فرم گرفته و انار کوبیده به سلیقه خود استفاده کنیم. نوش جان.