آشپزی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاناکوتا وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

این یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بسیار شیک و مناسب برای مهمانی ها و مهمانی ها است.پاناکوتا سبک و پفکی است و می توانید آن را به روش های مختلف و با مواد مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پاناکوتا وانیلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 6 نفر
شیر نر 2 لیوان
قند 1/3 فنجان
کرم رنگ 100 گرم
اب 1/3 فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل کافی
ژله آلبالو کافی
ژل آلوئه ورا کافی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

مرحله 1: آماده سازی ژلاتین

به طرز تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا در ظرفی مقداری آب سرد بریزید و سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا به صورت اسفنجی درآید سپس کاسه را به روش بین ماری روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژلاتین ذوب شود و بافتی صاف و شفاف به خود بگیرد. ..

مرحله 2: خامه را گرم کنید و شیر تازه را اضافه کنید

سپس خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام با لیسک هم می زنیم تا خامه گرم و بافت آن کاملا یکدست شود سپس کمی شیر ولرم به خامه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. لباس فرم

مرحله 3: شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید

سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و سپس قبل از اینکه مخلوط مواد به جوش بیاید تابه را از ظرف بردارید. گرما

مرحله 4: ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید

سپس ژلاتین را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس مخلوط را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً یکدست و یکدست شود و هیچ گلوله ای از مواد باقی نماند و بگذارید کاملا خنک شود. بودن

مرحله 5: تهیه ژله آلبالو

برای درست کردن ژله آلبالو یا هر نوع ژله دلخواهتان، مقداری پودر ژله را در ظرفی بریزید و سپس یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و پودر ژله تقریباً در آن حل شود. آب برای بودن

مرحله ششم: ژله را در قالب قرار دهید

ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا پودر ژله کاملاً در آب حل شود و غلظت آن شفاف و یکنواخت شود سپس برای اینکه بتوانید به راحتی ژله را از قالب خارج کنید، در ظرف مورد نظر یک نایلون قرار دهید و آن را صاف کنید.

مرحله 7: پلاستیک را روغن کاری کنید

سپس روی پلاستیک را با یک یا دو قطره روغن بمالید و سپس مخلوط ژله را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و سفت شود سپس ژله را به شکل دلخواه برش بزنید و به هر شکلی برش بزنید و بیرون بیاورید.

مرحله هشتم: درست کردن ژله قلب

می توانید از قالب قلب استفاده کنید و ژله ها را به شکل قلب های کوچک درست کنید سپس قلب ها را به کناره های بشقاب یا لیوان مناسب سرو بچسبانید و لیوان را دوباره در یخچال بگذارید تا ژله ها کاملا به لیوان بچسبند و سفت شدن

مرحله 9: پاناکوتا را به لیوان اضافه کنید

سپس لیوان را از یخچال خارج کرده و پاناکوتای کاملا خنک شده را داخل لیوان بریزید مراقب باشید پاناکوتا داغ باشد باعث آب شدن قلب ژله می شود.

مرحله 10: تهیه ژل آلوئه ورا

سپس در این فاصله مقداری پودر ژل آلوئه ورا را در ظرفی بریزید و یک و نیم فنجان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس ظرف را زیر حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژل کاملا حل شود.

مرحله 11: ژل آلوئه ورا را به فنجان های پاناکوتا اضافه کنید

آلوئه را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود، سپس وقتی مخلوط شفاف و یکدست شد، فنجان های پاناکوتا را از یخچال خارج کرده و ژله آلوئه ورا که کاملا خنک شده است را روی فنجان ها بریزید و تزئین کنید. .

مرحله دوازدهم: روی ژله آلوئه ورا را با توت فرنگی تزئین کنید

سپس مقداری توت فرنگی را بشویید و برگ ها و ساقه های آن را از وسط نصف کنید و برش های توت فرنگی را در ژل آلوئه ورا قرار دهید، فنجان های پاناکوتا را دوباره در یخچال بگذارید تا ژل آلوئه ورا سفت شود و سفت شود.

مرحله سیزدهم: پاناکوتا را تزئین کرده و سرو کنید

پاناکوتای وانیلی را از یخچال خارج کرده و روی آن را با چند برش موز و توت فرنگی، پودر پسته و گردو آسیاب شده تزئین کنید، سپس این دسر خوشمزه و شیک را برای میهمانی ها و مهمانی ها با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا