طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاناکوتا وانیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
این یکی از دسرهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بسیار شیک و مناسب برای مهمانی ها و مهمانی ها است.پاناکوتا سبک و پفکی است و می توانید آن را به روش های مختلف و با مواد مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پاناکوتا وانیلی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 6 نفر | |
شیر نر | 2 لیوان |
قند | 1/3 فنجان |
کرم رنگ | 100 گرم |
اب | 1/3 فنجان |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | کافی |
ژله آلبالو | کافی |
ژل آلوئه ورا | کافی |
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی
مرحله 1: آماده سازی ژلاتین
به طرز تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا در ظرفی مقداری آب سرد بریزید و سپس پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا به صورت اسفنجی درآید سپس کاسه را به روش بین ماری روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژلاتین ذوب شود و بافتی صاف و شفاف به خود بگیرد. ..
مرحله 2: خامه را گرم کنید و شیر تازه را اضافه کنید
سپس خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام با لیسک هم می زنیم تا خامه گرم و بافت آن کاملا یکدست شود سپس کمی شیر ولرم به خامه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. لباس فرم
مرحله 3: شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید
سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مخلوط حل شود و سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و سپس قبل از اینکه مخلوط مواد به جوش بیاید تابه را از ظرف بردارید. گرما
مرحله 4: ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید
سپس ژلاتین را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس مخلوط را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً یکدست و یکدست شود و هیچ گلوله ای از مواد باقی نماند و بگذارید کاملا خنک شود. بودن
مرحله 5: تهیه ژله آلبالو
برای درست کردن ژله آلبالو یا هر نوع ژله دلخواهتان، مقداری پودر ژله را در ظرفی بریزید و سپس یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و پودر ژله تقریباً در آن حل شود. آب برای بودن
مرحله ششم: ژله را در قالب قرار دهید
ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا پودر ژله کاملاً در آب حل شود و غلظت آن شفاف و یکنواخت شود سپس برای اینکه بتوانید به راحتی ژله را از قالب خارج کنید، در ظرف مورد نظر یک نایلون قرار دهید و آن را صاف کنید.
مرحله 7: پلاستیک را روغن کاری کنید
سپس روی پلاستیک را با یک یا دو قطره روغن بمالید و سپس مخلوط ژله را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود و سفت شود سپس ژله را به شکل دلخواه برش بزنید و به هر شکلی برش بزنید و بیرون بیاورید.
مرحله هشتم: درست کردن ژله قلب
می توانید از قالب قلب استفاده کنید و ژله ها را به شکل قلب های کوچک درست کنید سپس قلب ها را به کناره های بشقاب یا لیوان مناسب سرو بچسبانید و لیوان را دوباره در یخچال بگذارید تا ژله ها کاملا به لیوان بچسبند و سفت شدن
مرحله 9: پاناکوتا را به لیوان اضافه کنید
سپس لیوان را از یخچال خارج کرده و پاناکوتای کاملا خنک شده را داخل لیوان بریزید مراقب باشید پاناکوتا داغ باشد باعث آب شدن قلب ژله می شود.
مرحله 10: تهیه ژل آلوئه ورا
سپس در این فاصله مقداری پودر ژل آلوئه ورا را در ظرفی بریزید و یک و نیم فنجان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس ظرف را زیر حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژل کاملا حل شود.
مرحله 11: ژل آلوئه ورا را به فنجان های پاناکوتا اضافه کنید
آلوئه را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود، سپس وقتی مخلوط شفاف و یکدست شد، فنجان های پاناکوتا را از یخچال خارج کرده و ژله آلوئه ورا که کاملا خنک شده است را روی فنجان ها بریزید و تزئین کنید. .
مرحله دوازدهم: روی ژله آلوئه ورا را با توت فرنگی تزئین کنید
سپس مقداری توت فرنگی را بشویید و برگ ها و ساقه های آن را از وسط نصف کنید و برش های توت فرنگی را در ژل آلوئه ورا قرار دهید، فنجان های پاناکوتا را دوباره در یخچال بگذارید تا ژل آلوئه ورا سفت شود و سفت شود.
مرحله سیزدهم: پاناکوتا را تزئین کرده و سرو کنید
پاناکوتای وانیلی را از یخچال خارج کرده و روی آن را با چند برش موز و توت فرنگی، پودر پسته و گردو آسیاب شده تزئین کنید، سپس این دسر خوشمزه و شیک را برای میهمانی ها و مهمانی ها با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.
5
2