طرز تهیه پاپس کیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک پاپ
کیک پاپس یکی از انواع کیک های خوشمزه و جشن است که می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک پاپ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کیک پاپ |
|
کیک شکلاتی | کافی |
کرم رنگ | کافی |
نوتلا | کافی |
شکلات رنگی | کافی |
طرز تهیه کیک پاپ
مرحله اول
برای تهیه کیک پاپ های خوشمزه در ابتدای کار اسفنج شکلاتی را خرد کرده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم سپس خامه را به همراه نوتلا در ظرف اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
حالا خمیر را به اندازه یک گردو جدا کرده و به شکل توپ در آورید. در این مرحله کلکالا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خنک و سفت شود.
سطح سوم
سپس شکلات های رنگی را برش می دهیم و روی بخارپز می گذاریم تا آب شود. حالا یک سیخ چوبی را در مرکز کیک پاپ فرو کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید تا سطح کیک پاپ را بپوشانید.
مرحله چهارم
حالا پاپ های کیک را دوباره در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس به دلخواه تزئین می کنیم و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر کیک پاپ را با چای یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.