آشپزی

طرز تهیه پنکیک جو دو سر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنکیک جو دو سر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

پنکیک بلغور جو یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و مغذی است که برای صبحانه بسیار مناسب است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پنکیک بلغور جو دوسر
تکه های جو دوسر ½ فنجان
موز 1 قطعه
یک تخم مرغ 1 قطعه
نمک نوک یک قاشق چای خوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

مرحله اول

من آماده می کنم پنکیک جو دوسر خوشمزه در ابتدای کار بلغور جو دوسر را به همراه بیکینگ پودر و نمک و تخم مرغ داخل غذاساز بریزید. حالا موز را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید، سپس آن را به غذاساز اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا خوب هم می زنیم تا محتویات غذاساز کاملا پوره و یکدست شود سپس تکه های شکلات را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب داغ شود.

سطح سوم

حالا داخل تابه را با مقدار کمی روغن مایع چرب می کنیم و وقتی تابه خوب داغ شد چند قاشق از مایه پنکیک را داخل تابه می ریزیم سپس اجازه می دهیم یک طرف پنکیک کاملا پخته و طلایی شود.

مرحله چهارم

وقتی حباب های کوچکی روی پنکیک ایجاد شد، آن را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر پنکیک کاملا پخته و سرخ شود. بعد از اینکه پنکیک ها پخته شدند، آن ها را از قالب خارج کرده و در ظرفی بچینید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که بعد از پخت پنکیک ها بلافاصله آنها را روی هم قرار ندهید زیرا مایه پنکیک خواب می گیرد اما بهتر است آن ها را در کنار هم قرار دهید تا کاملا خنک شوند. وقتی پنکیک ها خنک شدند، آن ها را روی هم بچینید.

مرحله ششم

سرگرمی روز پنکیک جو دوسر را به سلیقه خود با تکه هایی از میوه دلخواه، عسل، نوتلا، مربا یا آب انگور تزئین می کنیم. در آخر پنکیک را برش داده و با یک فنجان چای تازه دم کرده سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا