طرز تهیه پنینی گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنینی گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پنینی گوشت
پنینی قوش یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت با مواد متنوع و در دسترس تهیه می شود، پنینی قوش به روش های مختلف به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار یا صرفا یک غذای سریع تهیه می شود و برای سرو مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پنینی گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز سرخ شده | 1 قطعه |
نمک و زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن و فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه و زنجبیل | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل شیرین | 1 قطعه |
ذرت کنسرو شده | 1 قاشق غذاخوری |
نخود فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
هویج | 1 قطعه |
قارچ | 3 عدد |
نان باگت | 1 قطعه |
پیتزا با پنیر | به مقدار مورد نظر |
پنیر گودا | 1 ورق |
سس فرانسوی یا سس مایونز | کافی |
طرز تهیه پنینی گوشت
مرحله 1: پیاز را خرد کرده و سرخ کنید
ابتدا پیاز را پوست گرفته و شسته و ریز خرد کنید سپس داخل تابه ای کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و با روغن تفت دهید تا پیازها کاملاً پخته شوند. سبک و شیشه ای
مرحله دوم: ادویه ها را به پیاز اضافه کنید و با آنها تفت دهید
سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و در تابه تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود و پیاز طلایی شود سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر زنجبیل و فلفل قرمز است را به سلیقه خود اضافه کنید. خودت تو تابه
مرحله 3: گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در تابه تفت دهید
ادویه ها را کمی تفت می دهیم تا عطرشان پخش شود سپس گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و با پیاز و ادویه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا سرخ شود و مرتب گوشت را با قاشق هم می زنیم. سوختن
مرحله 4: فلفل را با گوشت برش داده و تفت دهید
در مرحله بعد فلفل های رنگی را که شسته و با چاقوی تیز جواهر خشک کرده اید برش دهید و در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و عطر و طعم فلفل ها بهتر شود. جذب گوشت شده و با سایر مواد ترکیب می شود.
مرحله 5: ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید
برای جذابیت بیشتر غذا بهتر است از فلفل های رنگ های مختلف استفاده کنید اما اگر همه رنگ ها در دسترس نبود می توانید فقط از یک رنگ فلفل استفاده کنید و مقداری ذرت نیم پز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی آن گرفته شود. آنها را به سختی خواهد گرفت.
مرحله 6: استفاده از کنسرو ذرت یا پختن ذرت خام
برای افزودن به مواد بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید. اگر کنسرو ذرت در دسترس نیست، می توانید مقداری ذرت را در ظرفی بریزید، سپس آب اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند، سپس آن را برای مدتی روی اجاق قرار دهید. 5 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
مرحله هفتم: نخود فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید، ذرت پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس مقداری نخود به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید، با بقیه مواد خوب مخلوط کنید تا طعم همه را بگیرد. مواد را با هم ترکیب کنید
مرحله هشتم: هویج را برش داده و با بقیه مواد تفت دهید
سپس هویج را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و هویج های خرد شده را در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی طلایی شود و بعد از پخت بافت هویج کمی نرم تر شود سپس مخلوط کنید. همه مواد خوب
مرحله نهم: قارچ ها را خرد کرده به مواد اضافه کرده و تفت دهید
در مرحله بعد چند قارچ را که از قبل شسته اید خرد کرده و حلقه ای برش دهید و در ماهیتابه بریزید و با بقیه محصولات تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و آب اضافی آنها تمام شود سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. با هم تفت دهید تا بافت دست درست شود.
مرحله 10: نان باگت را برش بزنید و سس را روی آن بریزید
سپس نان باگت را از وسط نصف کنید و یک طرف آن را کمی سس یا سس مایونز بریزید و مقدار سس به ذائقه شما بستگی دارد، می توانید کم و بیش اضافه کنید یا دو سس را با هم مخلوط کنید.
مرحله یازدهم: پنیر گودا و پنیر پیتزا را داخل ساندویچ بریزید
بعد طبق ذائقه خودتون میتونید داخل نان چند ورقه پنیر گودا بریزید به جای پنیر گودا از پنیر پیتزا هم استفاده میشه بعد پنیر رو داخل باگت بریزید میتونید مقدار پنیر پیتزا رو به سلیقه خودتون تغییر بدید. پنیر پیتزا هر چه بیشتر باشد امیدوارم ساندویچ حالت ارتجاعی بیشتری پیدا کند.
مرحله دوازدهم: مواد پانینی گوشت را داخل ساندویچ بریزید و گریل کنید
سپس مخلوط مواد را در یک طرف نان باگت برش داده شده، داخل باگت را با مواد پانینی گوشتی پر کنید، سپس روی نان را روی آن قرار دهید و با دست کمی فشار دهید و سپس باگت را داخل گریل بریزید یا ساندویچ ماشینی قرار دهید.
مرحله سیزدهم: تابه نچسب را روی اجاق قرار دهید و مواد را داخل تابه بریزید
اجازه دهید 5-7 دقیقه در گریل بمانند تا خوب فشرده شوند و مواد به هم بچسبند، اگر گریل ندارید می توانید از تابه نچسب استفاده کنید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید بدون اینکه روغن اضافه کنید. تابه را کاملا گرم کنید.
مرحله چهاردهم: ساندویچ را برشته کنید
ساندویچ را در ماهیتابه قرار دهید و یک جسم سنگین را روی آن قرار دهید، حرارت را کم کنید، بگذارید ساندویچ فشار داده شود و برشته شود، وقتی ساندویچ تمام شد، آن را از گریل یا تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله 15: پنینی های گوشت را به اندازه های مناسب برش دهید
سپس پانینی های گوشت را به اندازه های دلخواه برش دهید سپس روی ساندویچ کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی بریزید و مقداری پودر آویشن به دلخواه بپاشید و پنینی های گوشت را در ظرف مناسبی قرار دهید. در آخر پنینی گوشت را به عنوان یک غذای لذیذ و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.
5
2