آشپزی

طرز تهیه پوآچا رولی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پوآچا رولی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه رول پوچا

نان پوача رولی یکی از خوشمزه ترین و بین المللی ترین انواع نان است که با دستور پخت های مختلف درست می شود. سايت تعليقة در المعلومات کنار آمدن

مواد لازم برای خمیر شدن
ماست 1 لیوان
Ab 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
مخمر 1 قاشق غذاخوری
ord 5.5 لیوان
قند 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی
مواد لازم
پنیر کافی
جعفری کافی
مواد لازم برای رومال
زرده 1 عدد
کنجد کافی

طرز تهیه رول پوچا

مرحله یک

برای تهیه رول سوخاری خوشمزه، در ابتدای کار مایه مایه را آماده می کنیم، برای این منظور ماست را به همراه مایه، روغن مایع، آب، شکر و مقدار مشخصی نمک در ظرف مناسبی ریخته سپس مخلوط می کنیم. خوب به طوری که مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دو

سپس آرد را داخل کاسه بریزید و 3 بار ورز دهید سپس کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی شود و به دست نچسبد. حالا مایه را در ظرفی بریزید.

مرحله سه

در این مرحله روی کاسه را با پارچه دیگری می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا حجم آن برابر شود. حالا جعفری شسته شده و آب آن برداشته می شود.

مرحله چهار

در ربعة جافري را به روست ريز خرد مي كنيم، سبس ​​كنار ميقائريم. पस از إلی تعریف خمر انرا روی استور کار کی و به 2 قسمت مساوی می کینیم. हाला क्षमरहा रा बा कुम्क वर्दने भह्स टिक में मी कीनिम.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری پنیر را ریز خرد کرده و جعفری را ریز خرد می کنیم. حالا خمیر را با قلم مو به طول دلخواه در می آوریم.

مرحله ششم

حالا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس روی فر آبی را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ردا رول هی برش زدی شده را درون سینی فر می چینیم و با دست روی آنها کمی پشر می دیم.

هفت هفتم

در این مرحله رول ها را با زرده حلقه می کنیم سپس مقداری کنجد روی آن ها می پاشیم. حالا سینه ها را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید پوچه ها داخل فر بمانند تا کاملا بپزند و طلایی شوند.

صحنه

پس از بردست آن مدت، زمانی کروی پواچاها تلاین و خوشران شد، سینی را از فر کیرد کرده و لا دمیم می بوچاها کملا کنک شود، پیس از را از هم جدا کرده و درون ذرف مدر نازرمان می کند. نوش جان


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا