طرز تهیه پودر بامیه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پودر بامیه
پودر بامیه یکی از چاشنی های خوشمزه غذایی است که برای لذیذتر کردن غذاها مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پودر بامیه برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای تهیه پودر بامیه |
|
بامیه | کافی |
طرز تهیه پودر بامیه
مرحله اول
برای تهیه پودر بامیه خوشمزه ابتدا سر بامیه ها را با چاقو برش داده و خوب بشویید سپس روی حوله پهن کرده و به مدت 1 ساعت در دمای محیط بگذارید تا خشک شوند.
مرحله دوم
بعد از این مدت بامیه ها را از طول برش می دهیم و نصف می کنیم سپس در سینی خشک کن می گذاریم. حالا سینی را داخل دستگاه می گذاریم و دستگاه را در دمای 68 درجه کار می کنیم تا بامیه ها خشک شوند.
سطح سوم
اگر بامیه ریز باشد در 12 ساعت در دمای 68 درجه کاملا خشک می شود. بعد از این مدت بامیه ها را داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پودر شوند سپس در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله چهارم
در آخر می توانید با قاشق پودر بامیه را در انواع خورش ها و سوپ ها و آبگوشت ها بریزید تا غلظت آنها بیشتر شود. اگر دستگاهی وجود ندارد، می توانید بامیه ها را در فضای باز خشک کنید.