آشپزی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
نشاسته ذرت 100 گرم
شیر نر 1 کیلوگرم
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
آب گرم ½ فنجان
قند 130 گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
کره 35 گرم
وانیل شکر 1 قاشق چایخوری
یک تکه شکلات 50 گرم

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم پودینگ شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار نشاسته را با کمی شیر مخلوط کرده سپس هم بزنید تا نشاسته و شیر کاملا مخلوط شوند. سپس شیر باقی مانده را با شکر در ظرف مناسبی بریزید.

مسجد دوم

حالا پودر کاکائو و آب داغ را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط شیر و نشاسته را به همراه نمک و کره به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

سطح سوم

سپس مخلوط پودینگ را هم می زنیم، برای طعم و رنگ بهتر شکلات را ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مدام هم می زنیم تا قوام مخلوط پودینگ به قوام فرنی نزدیک شود.

مرحله چهارم

وقتی مخلوط پودینگ به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس یک قالب پلاستیکی یا سیلیکونی مناسب انتخاب می کنیم و مخلوط پودینگ را بدون اینکه چرب کنیم داخل قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا مخلوط پودینگ را به مدت 10-15 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود سپس قالب را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا پودینگ کاملا سفت شود.

مرحله ششم

وقتی می خواهید مخلوط پودینگ را در قالب های فلزی بریزید ابتدا قالب را با آب سرد تمیز بشویید سپس خشک کنید و با مقدار بسیار کمی کره مایع چرب کنید و مخلوط پودینگ را داخل آن بریزید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت فرم را از یخچال خارج کرده سپس با تیغه چاقو پودینگ را از قالب جدا کرده و دسر را در ظرف مورد نظر برگردانید. در آخر روی پودینگ را با خلال پسته و تکه های شکلات تزئین می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا