طرز تهیه پوره سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پوره سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه و بین المللی است که معمولا با غذاهایی مانند استیک سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پوره سیب زمینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر |
|
سیب زمینیها | 3 عدد وسط |
کره | 50 گرم |
شیر پر چرب | 1 فنجان |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | کافی |
روغن زیتون | کافی |
نمک و فلفل | کافی |
پودر سیر و پونه کوهی | کافی |
طرز تهیه پوره سیب زمینی
مرحله اول
من آماده می کنم پوره سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را تمیز می کنیم سپس در قابلمه ای مناسب بدون اینکه پوستش جدا شود می چینیم. سپس به اندازه ای آب به قابلمه اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند.
مرحله دوم
برای اینکه پوست سیب زمینی ها ترک نخورند 1 قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس سیب زمینی ها را 40 دقیقه در آب جوش می گذاریم تا بپزد.
سطح سوم
بعد از 45 دقیقه که سیب زمینی ها خوب پخته و کاملا نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم.
مرحله چهارم
حالا سیب زمینی های داغ را با دندانه های درشت روی رنده در ظرف مناسبی رنده می کنیم. حالا پوره سیب زمینی را در تابه مناسبی بریزید و کره را به آن اضافه کنید تا از حرارت سیب زمینی ها آب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله خامه را به همراه مقداری نمک و فلفل و پودر سیر به تابه اضافه می کنیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. سپس جعفری را می شوییم.
مرحله ششم
حالا جعفری را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس روی تخته می گذاریم و ریز خرد می کنیم. سپس شیر را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که حرارت تابه باید خیلی کم باشد تا مواد به خوبی هضم شوند و پوره سیب زمینی مزه دار شوند. سپس جعفری خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر جعفری در پوره آزاد شود.
مرحله هشتم
در این مرحله مقداری پونه کوهی یا آویشن را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا پوره سیب زمینی کاملاً یکدست شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس پوره سیب زمینی را در قیف لوله ای ساده بریزید.
مرحله نهم
در آخر پوره سیب زمینی خوشمزه را با سر غده مورد نظر در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس پوره سیب زمینی را با روغن زیتون می ریزیم و در صورت تمایل با جعفری اشباع شده و فلفل قرمز تزئین می کنیم. نوش جان.
5
1