طرز تهیه پوره سیب زمینی سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پوره سیب زمینی
پوره سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ای است که در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب زمینی به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سرخ شده |
|
سیب زمینیها | 6 عدد وسط |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
نشاسته ذرت یا گندم | 2 قاشق غذاخوری |
آرد گندم | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | ½ قاشق چایخوری |
پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
نعنا خشک (اختیاری) | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه پوره سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس به اندازه ای آب بریزید که روی سیب زمینی ها را بپوشاند.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و سیب زمینی ها را به مدت 1 ساعت در آب در حال جوش بگذارید تا کاملا بپزند. بعد از این مدت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کنید.
سطح سوم
حالا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس سیب زمینی ها را با گوشت کوب خوب می زنیم تا گلوله نباشد سپس تخم مرغ ها را به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نشاسته ذرت، آرد گندم، بکینگ پودر، جوجن خشک، آرد سوخاری، پارمزان و کمی نمک، فلفل و زردچوبه را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا پوره سیب زمینی را در قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را به اندازه 1 سانتی متر برش دهید سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله پوره را به شکل مارپیچ داخل تابه می ریزیم. حالا می گذاریم یک طرف پوره کاملا سرخ شود سپس آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم کاملا سرخ شود و در آخر با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.