طرز تهیه پوره شکم پر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پوره شکم پر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خرطوم شکم پر
پوره سیب زمینی شکم پر یکی از فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که با مواد مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب زمینی شکم پر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سیب زمینیها | 6 عدد |
سینه مرغ | 300 گرم |
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
فلفل | 1 قطعه |
شیر نر | 3 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
قارچ | 10 عدد |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
پیتزا با پنیر | کافی |
زردچوبه، نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه خرطوم شکم پر
مرحله اول
برای تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید سیب زمینی ها کاملا بجوشد.
مرحله دوم
حالا سینههای مرغ را در قابلمهای آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا سینههای مرغ کاملا بپزند. پس از پخته شدن مرغ و سیب زمینی آن ها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید خنک شوند.
سطح سوم
سپس سینه مرغ را رنده می کنیم و کنار می گذاریم سپس پیاز را روی رنده درشت رنده می کنیم و در تابه ای با روغن می گذاریم. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سینه های مرغ را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سینه های مرغ سرخ شوند. حالا فلفل را نگینی خرد کرده و قارچ را ورقه ورقه کنید سپس به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا آبلیموی تازه را به تابه اضافه کنید و روی حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ قارچ ها تغییر نکند و آب آن تمام نشود. سپس مقداری نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مواد متوسط کاملا سرخ شوند.
مرحله ششم
در این مرحله پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و با گوشت کوب می زنیم سپس خامه را به همراه شیر تازه اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا کاملا پوره شوند. حالا اندازه نارنگی را از پوره سیب زمینی جدا می کنیم.
مرحله هفتم
حالا پوره سیب زمینی را به شکل کاسه ای در می آوریم و در سینی فر می چینیم سپس مقداری از مواد متوسط را داخل آن ها می ریزیم و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. سپس سینی را در طبقه بالایی فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا گریل را روشن می کنیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا آب شود و روی آن ها طلایی و زیبا شود، سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر می گذاریم. در آخر پوره ها را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
5
5