آشپزی

طرز تهیه پیتزا لقمه‌ ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا لقمه‌ ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برش های پیتزا

لقمه پیتزا یکی از انواع فینگر فودهای خوش طعم و لذیذ است که طعم فوق العاده ای دارد، شما می توانید پیتزا لقمه ها را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید و در مهمانی ها و مهمانی ها به عنوان یک پیش غذای شیک و مناسب استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه برش های پیتزا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
نان تست کافی
سوسیس 3 عدد
قارچ 10 عدد
فلفل شیرین 1 قطعه
ذرت نصف فنجان
گوشت یا مرغ کافی
پیتزا با پنیر کافی
سس کچاپ برای تزئین کافی
پودر آویشن برای تزیین کافی
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین کافی
سیب زمینی سرخ کرده لازم نیست

طرز تهیه برش های پیتزا

مرحله 1: سوسیس ها را برش داده و سرخ کنید

ابتدا سوسیس های ناگینی را به قطعات کوچک برش دهید سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس سوسیس ها را در ماهیتابه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید تا تمام قسمت های سوسیس شود. نرم هستند سرخ شده در روغن.

مرحله دوم: قارچ های خرد شده را اضافه کرده و سرخ کنید

سپس قارچ هایی که از قبل شسته اید را اضافه کنید سپس قسمت های آسیب دیده را بردارید و به صورت چرخی یا سنگی خرد کنید و به سوسیس ها اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا قارچ ها آبکش شوند و قارچ ها همراه با سوسیس ها سرخ شوند.

مرحله 3: فلفل ها را برش داده و تفت دهید

فلفل شسته شده را نگینی خرد کرده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تفت داده شود و عطر فلفل در مواد پخش شود لقمه های پیتزا جذاب تر می شوند.

مرحله چهارم: ذرت و ادویه جات را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری ذرت به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید، همه مواد را خوب مخلوط کنید، بهتر است از کنسرو ذرت استفاده کنید، سپس مقداری نمک، فلفل و پودر آویشن روی مواد بپاشید، خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند، خوب هم بزنید.

مرحله 5: تفت دادن گوشت چرخ کرده یا مرغ

مواد داخل پیتزا کاملاً به ذائقه و ترجیحات شما بستگی دارد و می توانید از هر ماده ای که دوست دارید استفاده کنید، به عنوان مثال می توانید به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید، آنها را بپزید و سپس با مواد دیگر ترکیب کنید.

مرحله 6: ماهیتابه را از روی حرارت بردارید

می توانید مقدار فلفل، قارچ، ذرت و سوسیس را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید، همچنین می توانید از ادویه های دلخواه مانند فلفل قرمز در مواد استفاده کنید، پس از آماده شدن مواد، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بگذارید خنک شود.

مرحله 7: برش نان تست

سپس چند نان تست را یکی یکی روی سطح صافی قرار دهید، ابتدا نان تست را کاملا با وردنه فشار دهید تا پهن و فشرده شود، سپس نان تست ها را به شکل گرد و به اندازه مناسب در قالب های گرد مافین برش دهید.

مرحله هشتم: قالب ها را با کره چرب کنید

اگر قالب آماده ندارید می توانید از لبه های لیوان برای برش نان تست و برش های دایره ای استفاده کنید و به همین ترتیب تمام نان تست ها را شکل داده و آماده کنید سپس داخل قالب ها را با قلم مو با کره مایع یا برس بزنید. کره

مرحله نهم: سس کچاپ را روی نان تست بریزید

سپس برش های نان تست را در قالب های مافین قرار دهید تا لبه های آن بالا بیاید و کناره قالب را بپوشاند، سپس روی همه نان تست ها مقداری سس کچاپ بریزید و با قلم مو تمام سطح نان تست را با سس بمالید.

مرحله 10: مواد را در قالب ها بریزید و پنیر پیتزا را اضافه کنید

سپس مقداری از مواد پیتزا را داخل نان برشته شده در قالب ها بریزید سپس مقداری از پنیر پیتزا را روی همه مواد بریزید تا سطح آنها با پنیر پیتزا پوشانده شود.مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید زیاد یا نزول کردن.

مرحله یازدهم: برش های ذرت و گوجه گیلاسی را داخل آن بریزید

هر چه مقدار پنیر پیتزا بیشتر باشد جویدن پیتزا بیشتر می شود سپس طبق سلیقه مقداری ذرت برای تزیین اضافه کنید همچنین می توانید مقداری گوجه گیلاسی را بشویید و از وسط نصف کنید و روی هر مافین یک ورقه از آن ها قرار دهید.

مرحله دوازدهم: مافین ها را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید

سپس قالب های مافین را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید پیتزا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد تا سطح آن طلایی شده و پوسته کاملا پخته شود.

مرحله 13: پیتزا را از تابه گاز بگیرید

بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود، سپس پیتزا را به صورت تکه های لقمه ای به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهاردهم: رویه پیتزا را تزئین کنید

سپس به سلیقه خود مقداری سس کچاپ روی پیتزا بریزید، سپس مقداری آویشن روی مخلوط بپاشید، سپس روی آنها را با مقداری برگ نعناع، ​​ریحان و شوید تازه تزیین کنید، همچنین می توانید مقداری سیب زمینی سرخ شده را در کنار لقمه پیتزا قرار دهید، در آخر هم بدهید. پیتزا را با اندازه لقمه به عنوان یک غذای خوشمزه و خوش طعم یا یک پیش غذای شیک و محبوب برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا