آشپزی

طرز تهیه پیده اسفناج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیده اسفناج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه اسفناج

پیده اسفناج یکی از غذاهای ساده و لذیذ ترکیه است که با دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه اسفناج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای تهیه نان
آرد نان 3 لیوان
مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم 250-300 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
اجزای میانی اسفناج
پیاز 1 قطعه
برگ اسفناج 500 گرم
قارچ 200 گرم
پنیر فتا یا پنیر خامه ای 300 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
فلفل کافی
پیتزا با پنیر نخ کافی

طرز تهیه اسفناج

مرحله اول

برای تهیه پای اسفناج ترکی ابتدا مایه فوری را به همراه آب گرم و شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس هم بزنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند.

مرحله دوم

حالا که این زمان تمام شد، آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس مخلوط کنید و مخلوط مایه را به آنها اضافه کنید. در مرحله بعد مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیر در ظرف جمع شود سپس روغن زیتون را به خمیر اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله خمیر را ورز می دهیم تا روغن زیتون جذب خمیر شود. سپس سطح کار را آرد بپاشید، سپس خمیر را روی سطح کار قرار دهید و 5 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله چهارم

حالا داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم سپس خمیر را داخل آن می ریزیم و روی کاسه را سلفون می پوشانیم و می گذاریم 1-2 ساعت در جای گرم بماند تا حجم هر دو برابر شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد میانی را آماده می کنیم به این صورت که ابتدا اسفناج را شسته سپس در آبکش گذاشته و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. سپس اسفناج ها را روی تخته گوشت چیده و ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا اسفنج را شسته و خشک می کنیم و بعد آن را به صورت سنگ های قیمتی برش می دهیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را شسته و ریز خرد می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم و فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. سپس اسفناج را با نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

مرحله هشتم

حالا قارچ را به اسفناج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ نشتی نداشته باشد و بعد کاملا سرخ می شود. سپس اجاق گاز را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مواد میانی کاملا خنک شود سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا گلوله شود سپس پنیر خامه ای یا فتا را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس مخلوط تخم مرغ را به مواد میانی اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا مخلوط اسفناج و تخم مرغ را هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس بعد از 1-2 ساعت خمیر را ورز دهید تا پف کند سپس روی سطح کار گذاشته و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.

مرحله یازدهم

در این مرحله هر قسمت از خمیر را به شکل بیضی با وردنه باز کرده و پهن کنید سپس ابتدا و انتهای آن را به هم بچسبانید. سپس مقداری از مواد میانی را در وسط خمیر می ریزیم سپس روی مواد میانی را با پنیر پیتزا می پوشانیم.

مرحله دوازدهم

حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس پیتا را داخل آن قرار می دهیم. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.

مرحله سیزدهم

در این مرحله خمیر را به مدت 20 دقیقه استراحت می دهیم تا حجم بگیرد. سپس بعد از گذشت این مدت سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس یک کاسه آب جوش در فر می گذاریم تا نان از رطوبت نرم و شکننده شود.

مرحله چهاردهم

حالا اسفناج ها را به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزد. سپس بعد از گذشت این مدت اسفناج ها را از فر خارج کرده و به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم. در آخر اسفناج را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا