طرز تهیه پیراشکی اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کوفته اسفناج
پیراشکی اسفناج یکی از انواع غذاهای لذیذ است که می توان با مواد مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج | 800 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ⅓ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای خمیر |
|
ارد | 400 گرم |
مخمر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
اب | 1 فنجان |
روغن مایع | 1.5 قاشق غذاخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کنجد | کافی |
طرز تهیه کوفته اسفناج
مرحله اول
برای تهیه کوفته اسفناج لذیذ در ابتدای کار مواد خشک شامل آرد، نمک، مایه فوری و شکر را در ظرف نسبتا عمیقی ریخته و خوب هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا با قاشق خوب هم می زنیم تا خمیر در ظرف جمع شود سپس روغن مایع را اضافه کرده و با دست به مدت 15 دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که به دست نچسبد.
سطح سوم
حالا خمیر را بردارید و دور آن را کمی روغن بمالید تا به کاسه نچسبد سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا غلیظ شود.
مرحله چهارم
در این فاصله مواد متوسط کوفته ها را با شستن و برش اسفناج آماده می کنیم. حالا اسفناج ها را با کمی روغن در تابه ای بریزید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود و آب اضافی آن تبخیر شود.
مرحله پنجم
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و به همان ماهیتابه اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی رب و ادویه ها گرفته شود.
مرحله ششم
در این مرحله اسفناج پخته شده را به همراه پیاز داغ به تابه اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید. رب انار را اضافه کنید سپس هم بزنید. در نهایت تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا خمیر را ورز می دهیم تا هوای اضافی گرفته شود سپس خمیر را به اندازه های دلخواه برش می دهیم و با وردنه باز می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله مقداری از مواد میانی را در مرکز خمیر بریزید سپس لبه های خمیر را روی هم قرار دهید. حالا به کمک چنگال لبه های خمیر را می چسبانیم تا مواد میانی از خمیر خارج نشود و سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله نهم
حالا پلمنی ها را با احتیاط داخل سینی فر می چینیم سپس با برس تخم مرغ روی آن ها می پاشیم و کنجد می پاشیم و سینی را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.
مرحله دهم
حالا اجازه دهید کوفته ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت سینی را از فر خارج می کنیم و کوفته ها را در ظرف مورد نظر خود می چینیم.
مرحله یازدهم
اگر فر ندارید، تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا خوب داغ شود، سپس کوفته ها را داخل روغن بیندازید و دو طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله دوازدهم
کوفته های سرخ شده را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال مخصوصی که روغن جذب می کند قرار دهید تا چربی اضافی آنها جذب دستمال شود. در آخر کوفته ها را با سس کچاپ یا خردل سرو می کنیم. نوش جان.