آشپزی

طرز تهیه پیراشکی با نان تست +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته نان تست

پیراشکی با نان تست یکی از میان وعده های خوشمزه و فوق العاده روسی است که می توان از آن به عنوان غذای صبحانه، ناهار یا شام استفاده کرد. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کوفته نان تست برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر یک فنجان
نان تست بسته بندی
آرد سوخاری تا جایی که لازم است
مواد لازم برای داخل کوفته ها
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل تعداد کمی
پیاز تعداد کمی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر نصف فنجان
ذرت مکزیکی نصف فنجان
سبزیجات معطر تا جایی که لازم است

طرز تهیه کوفته نان تست

مرحله اول

برای تهیه پیزاشکی با نان تست ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید سپس در تابه ای روی حرارت ملایم روغن بریزید تا داغ شود سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود.

مرحله دوم

حالا فلفل ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر خود را بگیرد، می توانید به دلخواه از ترکیب دو یا چند رنگ فلفل استفاده کنید.

سطح سوم

سپس گوشت تازه ای را که از قبل چرخ کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود و طعم پیاز و فلفل کاملا با گوشت یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه خوب تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و کاملا با مخلوط مواد مخلوط شود و رنگ دلپذیری به خود بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله ذرت مکزیکی را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت مکزیکی که قبلا در آب و نمک جوشانده اید استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا به سلیقه خود مقداری ادویه معطر اضافه کنید، جعفری و پیازچه را بشویید و ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

در این مرحله وسط نان تست ها را با لیوان برش بزنید سپس شیر را در ظرفی بریزید و نان تست را داخل شیر فرو کنید و بیرون بیاورید و کمی فشار دهید تا شیر اضافی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

سپس یک تکه نان تست بردارید و با قاشق مقداری از مخلوط مواد را روی آن بریزید و مقداری پنیر پیتزا به آن اضافه کنید و یک تکه دیگر را روی آن قرار دهید.

مرحله نهم

لبه های دو برش نان تست را با دست فشار دهید تا مخلوط داخل نان بریزد، سپس نان تست را در آرد سوخاری فرو کنید.

مرحله دهم

در تابه ای به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس نان تست ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند نان پف کند.

مرحله یازدهم

پس از سرخ شدن کامل، پلمنی ها را روی توری یا دستمال مناسبی چیده تا روغن آن گرفته شود و در ظرف مناسبی گذاشته و با برگ های سبز تازه و جوجن تزیین و سرو می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا