طرز تهیه پیراشکی سیر و جعفری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیراشکی با سیر و جعفری
این پیش غذا یکی از انواع پیش غذا های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و پوک و لطیف دارد.این پیراشکی بسیار راحت و سریع تهیه می شود.می توانید از پیراشکی جعفری سیر به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه کوفته جعفری سیر، به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ماست | نصف فنجان |
حبه سیر یا عصاره سیر | 5 قرص |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آرد قنادی | 300 گرم معادل 2 فنجان است |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیراشکی با سیر و جعفری
مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و ماست
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید تا گلوله شده و بافت یکنواختی پیدا کند سپس کمی ماست که به دمای محیط رسیده است به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله 2: نمک و سیر را اضافه کنید
برای مخلوط کردن تخم مرغ و ماست می توانید از همزن برقی یا همزن برقی استفاده کنید، سپس کمی نمک به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید، سپس سیر را کاملا له کنید یا با یک رنده رنده کنید. رنده ریز
مرحله 3: سیر و جعفری را به مخلوط اضافه کنید
سپس سیر را به مخلوط مواد اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست و یکدستی به دست آید سپس مقداری جعفری را که قبلا شسته و خشک کرده اید ریز خرد کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید
سپس مخلوط را هم بزنید تا جعفری در سراسر آن پخش شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود، سپس کمی بیکینگ پودر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را دوباره الک کنید.
مرحله 5: آرد را با مخلوط اصلی مخلوط کنید
سپس مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا خمیر یکدست شود مراقب باشید آرد زیاد به مواد اضافه نکنید زیرا در این صورت خمیر پیراشکی سفت می شود و نرمی خود را از دست می دهد .دست دادن
مرحله 6: خمیر را با کره ورز دهید
وقتی خمیر پیراشکی جمع شد مقداری کره مایع به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا بافت آن نرم و یکدست شود سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و مقداری آرد روی سطح آن بپاشید. دوباره خمیر
مرحله هفتم: شکل گرد خمیر را برش بزنید
سپس خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت ذوب کنید سپس با قالب به شکل و اندازه دلخواه یا حتی یک فنجان خمیر به شکل گرد برش دهید.اندازه ورقه های خمیر به سلیقه شما بستگی دارد. کل خمیر را به همین ترتیب برش بزنید و آماده است انجام دهید.
مرحله هشتم: کوفته ها را در روغن داغ سرخ کنید
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس برش های خمیر پیراشکی را در روغن داغ سرخ کنید و وقتی کوفته ها پف کرد و یک طرف آن طلایی شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله نهم: کوفته ها را با سس مناسب سرو کنید
سپس کوفته ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید، سپس مقداری کوفته را با سیر و جعفری در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی با سس کچاپ یا گوجه فرنگی سرو کنید.