آشپزی

طرز تهیه پیچاق قیمه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پای گیسو

قیمه پیچاق یکی از انواع خورش های لذیذ، خوش طعم و اصیل اردبیلی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت بره و گوسفند نیم کیلو
پیاز بزرگ 2 عدد
خلال بادام 100 گرم معادل 2 مشت است
چوب دارچین 1 قطعه
فشار دادن 2 عدد
گل سرخ نصف فنجان
زعفران آب پز کافی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 4 لیوان
یک تخم مرغ 1 قطعه
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی
برنج به تعداد افراد
برش های پسته برای تزیین برنج فقط مقدار مناسب
زعفران آب پز غلیظ برای تزیین برنج فقط مقدار مناسب

طرز تهیه پای گیسو

مرحله 1: پیاز و گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید

ابتدا گوشت را شسته و به اندازه های مناسب برای خورش برش داده و کنار می گذاریم سپس پیاز را پوست گرفته و می شوییم و به صورت خلالی و نازک برش می دهیم سپس در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. روغن گرم می شود

مرحله دوم: پیاز و گوشت خرد شده را سرخ کنید

سپس پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید، با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس گوشت خرد شده را روی پیاز در قابلمه قرار دهید، با آنها تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و تمام قسمت های آن تغییر کند. یکنواخت سرخ شده

مرحله 3: ادویه ها را اضافه کرده و سرخ کنید

هنگام تفت دادن گوشت، هر از چند گاهی آن را برگردانید تا همه قسمت های گوشت به یک اندازه سرخ شود، سپس زردچوبه و فلفل سیاه را بنا به ذائقه و به مقدار لازم به مخلوط مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا بوی آن گرفته شود. ادویه ها پخش می شود و زردچوبه رنگ را باز می کند

مرحله چهارم: چوب دارچین، آب قلم و آب جوش را به مواد اضافه کنید

وقتی عطر ادویه ها آزاد شد چند عدد چوب دارچین در قابلمه بریزید سپس آب جوش را روی مواد بریزید. برای براق تر و خوشمزه تر شدن خورش می توانید کمی آب فلومستر یا هر آب گوشتی که دارید به آن اضافه کنید. آن را در قابلمه قرار دهید

مرحله چهارم: گوشت را بپزید و چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید

سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت کاملا بپزد. در نیمه پخت، گوشت را از قابلمه خارج کرده و چوب دارچین را بردارید تا خورش تلخ نشود. و طعم آن خراب نمی شود.

مرحله 5: خلال بادام را با گلاب خیس کنید و زعفران دم کنید

در همین حین، مقداری خلال بادام را در ظرفی بریزید، گلاب را به آن اضافه کنید، بگذارید خلال بادام در گلاب خیس بخورد و بافت آن نرم شود، سپس زعفران را در ظرف کوچکی بریزید، کمی آب جوش اضافه کنید تا زعفران شود. حل می شود. نفس کشیدن

مرحله ششم: بعد از پختن گوشت، بادام خلال شده را به مواد اضافه کنید

مقدار زعفران بستگی به ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد رنگ، عطر و طعم غذا بهتر می شود. وقتی گوشت داخل قابلمه خوب پخت، درب قابلمه را بردارید، خلال بادام خیس خورده را بگذارید. با گلاب در قابلمه و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده، هل و مقداری نمک را به مواد اضافه کنید

سپس زعفران غلیظ آب پز شده را به مخلوط مواد داخل قابلمه اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران به خورش اضافه شود و خوشمزه شود، سپس دانه هل را داخل خورش بریزید، کمی نمک به خورش اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سپس در را ببندید.

مرحله هشتم: خورش را به مدت کافی با مواد باقیمانده بپزید

سپس نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم بگذارید خورش بپزد تا طعم همه مواد با هم مخلوط شود و کاملا جا بیفتد تا رنگ خورش تیره نشود، نیم ساعت آخر رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. خورش

مرحله نهم: پوره گوجه فرنگی را در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید

برای بهتر شدن رنگ خورش، در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس کمی رب گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در روغن داغ تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بوی خامی رب گوجه فرنگی می پذیرد

مرحله دهم: پوره گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید و به پخت ادامه دهید

سپس در نیم ساعت آخر پخت خورش رب گوجه فرنگی سرخ شده را اضافه کرده و با آن هم می زنیم تا رنگ ماکارونی داخل خورش باز شود سپس در قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تمام مواد با هم به مدت نیم ساعت بپزند و خورش کاملا پخته شود. آماده اجازه دهید جا بیفتد و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

مرحله 11: پختن تخم مرغ ها در قالب

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس می توانید طبق ذائقه خود یک قالب در تابه قرار دهید، سپس تخم مرغ را بشکنید و در قالب قرار دهید، اجازه دهید تخم مرغ بپزد.

مرحله دوازدهم: گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسب سرو بریزید

سپس تخم مرغی را که به صورت معمولی یا معمولی پخته اید خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. وقتی خورش کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسب سرو قرار دهید.

مرحله سیزدهم: نیمرو را روی خورش گذاشته و برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید.

سپس نیمرو را روی آن قرار دهید سپس در ظرف مناسب برنجی را که هنگام پختن خورش آماده کرده اید بریزید، روی آن را با زعفران آب پز غلیظ تزیین کنید، برای تزیین برنج نیز می توانید از خلال های پسته استفاده کنید.

مرحله چهاردهم: برنج را در ظرف سرو بریزید

همچنین می توانید مقداری برنج را با زعفران پخته مخلوط کرده و در قالب بریزید سپس برنج سفید را روی آن ریخته و قالب را پر کرده و سطح آن را صاف کرده و سپس قالب را برگردانید و برنج را به شکل قالب از آن خارج کنید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید. در آخر پای قیسی را به عنوان یک غذای لذیذ و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی به همراه برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، انواع دارچین و تزیینات سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا