طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چاکلت لاوا کیک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک گدازه ای شکلاتی
کیک گدازه شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای دیدن آموزش کامل و قدم به قدم آن طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به خود جذب کرده است. طرز تهیه کیک گدازه ای شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک گدازه شکلاتی |
|
کره | 100 گرم |
شکلات تلخ | 188 گرم |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
قند | ¼ فنجان |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
قهوه فوری | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 پینت |
آب جوش | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک گدازه ای شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کیک گدازه شکلاتی خوشمزه 30 دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط مطابقت داشته باشد و نرم شود. سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود سپس کره را به همراه شکلات تلخ در ظرف مناسبی بریزید و به روش بانماری روی بخار قوری آب کنید. سپس پودر نسکافه را با آب جوش در ظرف کوچکی حل می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله نسکافه حل شده را به کاسه کره و شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید، سپس سفیده و زرده 2 تخم مرغ دیگر را جدا کنید.
مرحله چهارم
حالا زرده ها را به کاسه اضافه کنید و سفیده ها را در ظرفی جداگانه بریزید. سپس زرده ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا قوام آنها از انعقاد خارج شود سپس شکر را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا نمک و وانیل را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرمی و کشدار شود. سپس مخلوط کره و نسکافه را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را 3 بار الک کنید.
مرحله ششم
در این مرحله آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با دور کم همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا گلوله های آرد داخل مخلوط باز شوند. حالا داخل قالب مافین را با کمی کره مایع بمالید و آرد بپاشید.
مرحله هفتم
سپس قالب را وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب گرفته شود، سپس مایه کیک را داخل قالب ها می ریزیم و یک سیخ چوبی را در مایه کیک می چرخانیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک گرفته شود.
مرحله هشتم
حالا قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 15 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت برای اطمینان از پخته شدن کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله نهم
اگر مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبید، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج کنید. سپس اجازه دهید کیک کاملا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.
مرحله دهم
حالا بگذارید کیک کاملا به دمای محیط برسد سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک را با پودر قند الک شده تزئین کرده و با یک قاشق بستنی سرو کنید. نوش جان.
5
2