آشپزی

طرز تهیه چکدرمه با مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چکدرمه با مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چکدرمه با مرغ

چکدرمه یک غذای لذیذ و اصیل ترکمنی است که طعم و عطر فوق العاده ای دارد این غذای لذیذ طرفداران زیادی دارد و با روش ها و مواد مختلفی درست می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار شیک و رسمی است. برای راهنمای کامل گام به گام طرز تهیه چکدرمه با مرغ به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 6 نفر
جوجه 1 قطعه
پیاز 4 عدد
کره کافی
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری سس بالا
فلفل نصف فنجان مربا
اب 10 فنجان
برنج 5 لیوان

نحوه تهیه چک

مرحله اول

ابتدا در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا همه قسمت های آن طلایی شود، نیازی به پخت مرغ نیست، فقط تمام قسمت های آن را سرخ کنید. .

مرحله دوم

سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا روشن و طلایی شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود. گرفته شود

سطح سوم

سپس فلفل سیاه را روی مواد ریخته و تفت می دهیم و دوباره مرغ را به چند قسمت تقسیم می کنیم و داخل مواد می ریزیم و با مواد کمی تفت می دهیم سپس با نصف لیوان آب روی مواد می ریزیم و می گذاریم تا مواد برای چند دقیقه بپزند و داخل روغن بیفتند

مرحله چهارم

سپس 9 لیوان آب باقیمانده را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و تقریبا 2 ساعت اجازه دهید مرغ خوب بپزد و طعم همه مواد کاملا به خورد مرغ برود.

مرحله پنجم

در حین پخت اگر مقدار آب کم شد و برای پخت مرغ کافی نیست، می توانید کمی آب جوش به مواد اضافه کنید تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله ششم

همانطور که برنج مانند کیک با آب چاکدرم پخته می شود، باید دقت کنید که آب چاکدرم برای پخت برنج زیاد نباشد و کم نباشد چون برنج پخته نمی شود، مقدار آب چاکدرم باید به اندازه باشد. همانطور که وقتی برنج می ریزید یک بند انگشت بالاتر از برنج است آن را بگیرید

مرحله هفتم

اگر آب چاکدرم زیاد بود می توانید حرارت را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود یا مقداری از آن را بردارید و کنار بگذارید.درب قابلمه را نبندید تا آب چاکدرم کاملا جذب شود. برنج، زیرا برنج حالت خمیری و شل می‌کند.

مرحله هشتم

وقتی آب چکدرمه به برنج رسید، در قابلمه را ببندید تا خوب دم بکشد، در حین پخت، برنج را چند بار برگردانید و سپس مرغ را روی آنها بگذارید و در قابلمه را ببندید و بگذارید با حرارت ملایم و کم بپزد، برنج خوب است. بله من نفس می کشم

مرحله نهم

در آخر شطرنجی را به خوبی در قابلمه مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید سپس روی آن را با چند برگ نعناع، ​​شوید و ریحان تازه تزئین کنید و با انواع سالاد، ترشی، زیتون و دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا