طرز تهیه چیز کیک انبه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک انبه
چیزکیک انبه یکی از چیزکیک های خوشمزه و لذیذ است، این چیزکیک بافت سبک و لطیفی دارد، کیک پنیر انبه از دو لایه مختلف با طعم های متنوع و عالی درست می شود که بسیار شیک و مناسب برای پذیرایی از مهمانان می باشد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک انبه برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
پودر ساقه طلایی | 150 گرم |
کره | 80 گرم |
پنیر خامه ای | 400 گرم |
خامه قنادی یا خامه صبحانه | 200 گرم |
پودر قند (در صورت استفاده از خامه صبحانه) | 2/3 فنجان |
آب لیمو | 1 قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | 15 گرم |
آب سرد | 60 گرم |
پوره انبه | 300 گرم |
طرز تهیه کیک انبه
مرحله 1: آماده سازی قالب و گردگیری بیسکویت ها
ابتدا کف کار قالب روبانی را با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید و دیواره قالب را داخل قالب قرار دهید تا کیک تمیزتر و فرم بهتری پیدا کند سپس بیسکویت ها را داخل میکسر بریزید تا کاملا ببندند. پودر شده و کاملاً همان بافت را تشکیل می دهند.
مرحله 2: ابزار مناسب پودر بیسکویت را انتخاب کنید
برای خرد کردن بیسکویت ها می توانید از مخلوط کن دستی یا برقی استفاده کنید، فقط سعی کنید بافت آن یکنواخت و کاملا له شود، سپس پودر بیسکویت را در ظرفی بریزید، سپس در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید.
مرحله 3: کره را به روش حمام آب ذوب کنید
بعد تابه کره را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا کره ذوب شود سپس آن را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد سپس کره را به بیسکویت اضافه کنید.
مرحله 4: بیسکویت و کره را مخلوط کنید
بیسکویت و کره را کاملا مخلوط کنید تا کره به خورد بیسکویت ها برود، بافت آن ها حالت خمیری و یکنواختی پیدا کند سپس مخلوط را کف قالب بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا کف قالب را بپوشاند سپس سطح آن را فشار دهید. با ته لیوان و ایستادن
مرحله 5: ژلاتین را آماده کرده و قالب را در یخچال قرار دهید
حالا قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه بیسکویت شکل خودش را بگیرد و کاملا سفت و غلیظ شود، در این فاصله مقداری پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید سپس هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله ششم: ژلاتین را حل کرده و خامه را هم بزنید
سپس کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود و مایعی شفاف و یکدست به دست آید سپس مایع ژلاتین را کنار بگذارید و مقداری از خامه قنادی یا خامه صبحانه را با همزن برقی مخلوط کنید تا فرم بگیرد. و بافت یکدست است.
مرحله 7: خامه را با پنیر خامه ای مخلوط کنید
برای شیرین شدن طعم خامه می توانید کمی پودر قند به خامه اضافه کنید تا خوب مخلوط شود سپس مقداری پنیر خامه ای به خامه زده شده اضافه کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 8: استفاده از آبلیمو در مخلوط
سپس یک لیموی تازه را بشویید و از وسط نصف کنید و فشار دهید و مقدار کمی آب لیموی تازه به مخلوط خامه و پنیر خامه ای اضافه کنید. سپس مخلوط را خوب هم می زنیم تا طعم لیمو در سراسر آن پخش شود و جذب مواد شود.
مرحله نهم: پوره انبه را آماده کرده و به مخلوط اضافه کنید
سپس انبه را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید، سپس انبه را به قطعات کوچکتر برش دهید، انبه خرد شده را داخل میکسر بریزید، خوب هم بزنید تا کاملا پوره و له شوند، سپس پوره انبه را به مخلوط مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. . بازدید.
مرحله 10: در یخچال قرار دهید تا لایه خامه گرفته شود
وقتی قوام مخلوط مخلوط کاملا یکنواخت و یکدست شد آن را داخل قالب روی خمیر بیسکویت بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس قالب را دوباره در یخچال بگذارید تا لایه خامه ای آن گرفته شود تا قوام سفت و غلیظ شود.
مرحله 11: چیزکیک را از تابه خارج کنید
بعد از حدود 3 ساعت که کیک در یخچال بود می توانید آن را از یخچال خارج کنید و با احتیاط قالب اطراف آن را بردارید سپس یک چاقوی تیز را در آب داغ فرو کنید سپس کیک را با احتیاط از دور کیک خارج کنید. .
مرحله دوازدهم: چیزکیک را تزئین کرده و سرو کنید
سپس چیزکیک را در ظرف دیگری بریزید و روی آن را با برش های انبه تزئین کنید، همچنین می توانید برای تزیین چیزکیک از برش های موز، توت فرنگی یا هر میوه دیگری، گردوی آسیاب شده و چیپسی شکلاتی استفاده کنید. در آخر کیک انبه را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.