آشپزی

طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک دولسه دلچه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پنیر دولچه

کیک پنیر دولچه دلچه یکی از دسرهای خوشمزه و بین المللی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیزکیک دلچه دلچه را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای لایه بیسکویتی
بیسکویت شکلاتی پتی پور 250 گرم
بادام خام 50 گرم
کره 100 گرم
مواد لازم برای لایه پنیر
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
خامه قنادی شکل 1 فنجان
شیر عسلی 365 گرم
آب سرد ¼ فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کیک
پودر ژل شده 1 بسته
آب جوش 1 فنجان
آب سرد ½ فنجان
میوه مورد علاقه کافی

طرز تهیه کیک پنیر دولچه

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با پنیر دولچه دلچه، در ابتدای کار، بیسکویت های شکلاتی را به همراه بادام خام در غذاساز یا همزن قرار می دهیم، سپس خوب هم می زنیم تا کاملا له شده و آسیاب شوند. حالا روغن را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله دوم

وقتی کره کاملا آب شد آن را با پودر بیسکویت به کاسه اضافه کنید سپس خوب ورز دهید تا بیسکویت ها به صورت خمیر درآیند. بعد داخل شکل کمربند را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

سطح سوم

حالا لایه بیسکویت را داخل قالب بریزید و با پشت لیوان فشار دهید تا کاملا یکدست شود. سپس فرم را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. بعد میریم تا لایه پنیر درست کنیم.

مرحله چهارم

برای این کار پنیر ماسکارپونه را در ظرف مناسبی ریخته سپس با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا بافت آن کاملا باز شود. سپس خامه قنادی فرم گرفته را به کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی خامه قنادی کاملا با پنیر مخلوط شد، شیر عسلی را به کاسه اضافه کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط پنیر کاملا یکدست شود. حالا در ظرف مناسبی روی ژلاتین آب سرد بریزید.

مرحله ششم

سپس بدون اینکه ژلاتین را هم بزنید ژلاتین را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید تا اسفنجی شود. بعد از این مدت کاسه را با ژلاتین روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا شفاف شود.

مرحله هفتم

حالا ژلاتین نرم شده را به کاسه مخلوط پنیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی لایه کراست بریزید و آن را صاف و یکدست کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب را دوباره در یخچال قرار دهید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا لایه پنیر کاملا سفت و غلیظ شود. بعد از این مدت لایه رویی کیک را آماده می کنیم.

مرحله نهم

برای این منظور ژله با طعم دلخواه را با آب جوش در ظرف مناسبی ریخته سپس هم می زنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود. وقتی ژله شفاف شد، آب سرد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دهم

سپس میوه هایی را انتخاب می کنیم که با طعم ژله مطابقت داشته باشد، سپس یک قاشق برداشته و قاشق ها را روی لایه پنیر قرار می دهیم. حالا ژله را به آرامی روی قاشق های میوه بریزید و بگذارید چیزکیک به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.

مرحله یازدهم

بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده سپس کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا